1 de 10
Societat

El Vendrell publica la licitació del nou contracte del servei de neteja

Segons el consistori, el contracte vigent «no permetia cobrir les necessites reals del municipi»

Les empreses interessades per oferir el servei de neteja al Vendrell ja poden enviar les seves sol·licituds. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, El Vendrell | 4 de setembre de 2023 a les 16:00 |
L'Ajuntament del Vendrell ha fet un pas més per solucionar la problemàtica sobre el servei de neteja que pateix el municipi. Després que el passat dilluns 21 d'agost el ple municipal aprovés la revisió dels plecs de condicions administratives de la licitació per al nou contracte del servei de neteja, d'acord amb la resolució del Tribunal Català de Contractes de Servei Públic, el municipi del Baix Penedès ja ha publicat la licitació.

Així doncs, a partir d'aquest dilluns, 4 de setembre, i fins al 3 d'octubre del 2023, s'obre el termini per a la presentació de les ofertes per part de les empreses interessades a oferir aquest servei al Vendrell.


En un comunicat, l'Ajuntament del Vendrell ha explicat que el nou contracte ha de servir per «prestar un bon servei de neteja viària, doblant l'actual». En aquest sentit, el contracte inclou també la neteja de pipicans, la reposició de papereres o la resolució d'incidències sobrevingudes, com poden ser les provocades pels temporals.

Un servei de neteja adequat al municipi


El nou contracte de la neteja ha estat una de les prioritats del govern vendrellenc, ja que l'actual estava caducat des de l'any 2016 i això havia comportat problemes al municipi.


S'espera que la nova empresa pugui capgirar aquesta situació, i és que segons l'ajuntament el contracte actual "no permetia cobrir les necessitats reals del municipi". Es poden consultar tots els criteris i condicions de la nova licitació en aquest enllaç.

La licitació per al nou contracte del servei de neteja del Vendrell ha sortit a concurs amb un valor estimat de 12.802.856,34 euros.

 
 
Participació