1 de 10
Successos

Detenen el lladre que tenia atemorits dos barris de Tarragona

Els veïns el van enxampar i el van retenir, malgrat mostrar-se violent, fins a l'arribada de la Guàrdia Urbana

Imatge d'un vehicle policial de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 5 de setembre de 2023 a les 10:25 |
Els veïns i veïnes dels barris de Llevant, el barri dels Músics i la Vall de l'Arrabassada, poden per fi descansar tranquils després de la detenció de l'autor d'una sèrie de robatoris a vehicles i garatges de la zona que van tenir lloc a finals del mes d'agost i principis de setembre.

En les últimes setmanes s'havien produït una sèrie de furts en cases de la zona i en tots ells s'utilitzava el mateix 'modus operandi'. Segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona, el passat diumenge 3 de setembre a la mitjanit, la Guàrdia Urbana de la ciutat va rebre una trucada d'una veïna del carrer Llorenç de Vilallonga.


S'informava de la presència d'una persona desconeguda observant el pàrquing comunitari i els vehicles que hi havia a l'interior. Mentre s'esperava l'arribada dels agents, alguns veïns van retenir el presumpte lladre, el qual es va mostrar molt violent.

Quan la policia tarragonina va arribar al lloc dels fets, els veïns i veïnes van assegurar que era la mateixa persona que a la tarda del mateix diumenge havia robat una bicicleta de l'interior d'un garatge i que havia forçat el maleter d'un cotxe.

La col·laboració ciutadana, clau


Davant d'aquestes informacions, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir la persona, acusant-la d'un delicte de robatori amb violència i lesions lleus. La policia va informar els veïns que podien presentar denúncies sobre els fets i així recuperar els objectes furtats.

Segons la consellera Sonia Orts, "feia una setmana que s'estava a sobre d'aquest tema, incrementant la vigilància i alertant tots els veïns i veïnes". Finalment, la col·laboració ciutadana ha estat clau per atrapar el lladre que tenia atemorits els dos barris.


Orts assegura que "la detenció ens dona la tranquil·litat de saber que sigui la mateixa persona l'autora dels últims robatoris en aquesta zona, perquè feia servir el mateix procediment".
Participació