Marín es retira i passa a ser el segon tècnic del Reus Deportiu

El reusenc ha decidit posar punt final a la seva carrera esportiva amb 36 anys després d'una reincident lesió a la cama que l'ha forçat acabar amb la seva faceta com a jugador

Marín deixa les pistes per passar-se a la banqueta i els despatxos
Marín deixa les pistes per passar-se a la banqueta i els despatxos | Reus Deportiu
Redacció
05 de setembre del 2023
Actualitzat a les 17:50h
Raül Marín ha dit prou i ha anunciat aquest matí que es retira com a jugador professional d'hoquei patins. El fins ara davanter roig-i-negre ha pres la dura decisió de finalitzar la seva activitat com a jugador després d'una lesió a la cama que se li ha reproduït en fins a tres ocasions i que l'ha acabat abocant a una retirada precoç. Marín, tercer màxim golejador històric de l'OK Lliga i màxim anotador de la història de l'entitat, no es desvincula del club i es convertirà en la mà dreta de Jordi Garcia a la banqueta.
 

Moment agredolç

Marín penja els patins abans d'hora, situació que ha provocat en el reusenc un "moment agredolç". Amb 36 anys, Marín canviarà el seu rol a la pista per situar-se al costat de Jordi Garcia com a segon entrenador del primer equip i coordinador de la base. El club ha anunciat aquest matí aquesta decisió en una roda de premsa on la presidenta Mònica Balsells ha estat acompanyada de Marín i de Ramon Margalef, nou secretari tècnic de la secció d'hoquei.