1 de 10
SOCIETAT

El Concert per al Record el cementiri de Reus arriba a la vuitena edició

Tindrà lloc el pròxim 19 de setembre al vespre

L'edició d'enguany comptarà amb textos d'Irenen Benavent i música d'Anna Amigó i Marco Ecléctico Rodríguez | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 6 de setembre de 2023 a les 17:23 |
El Concert per al Record del Cementiri General de Reus arriba a la seva vuitena edició aquest mes de setembre. El dimarts dia 19, a un quart de nou del vespre, tindrà lloc aquest acte de record i homenatge a les persones que ens han deixat el darrer any. Una proposta en la qual la música, la dansa i la poesia faran de nexe d'unió.

Amb el títol Retrobaments, l'aposta poètica i musical neix de la idea i els textos d'Irene Benavent i la música d'Anna Amigó a l'arpa i Marco Ecléctico Rodríguez. L'escenificació es dividirà en dues parts. La primera, segons s'explica des dels Serveis Funeraris Reus Baix Camp se centrarà en el record de les persones que ja no hi són "a través del retrobament amb els moments que hem compartit amb elles".


La segona part "és una peça escènica poètica que parla de l'enyorança que amb el temps es transforma en nostàlgia". Una nostàlgia que, segons la proposta artística, "quan es comparteix en comunitat ens fa sentir sostinguts, vius i presents". D'aquesta manera s'ha ideat una activitat que forma part d'un seguit de propostes d'àmbit europeu.

De fet, forma part de l'oferta de l'Associació de Cementiris Significatius d'Europa, de la qual el Cementiri General de Reus forma part des de la seva fundació. Les entrades per al Concert per al Record són gratuïtes i es podran tramitar a partir del 12 de setembre a les nou del matí a través del web dels serveis funeraris. Per assistir al concert caldrà presentar l'entrada en format imprès o al telèfon mòbil.
Participació