Mossèn Joan de Vic de Reus celebra 40 anys amb un nou ball

El Ball de Cercolets organitza la sisena edició del Vermulet en una jornada de celebració doble

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus organitza una jornada festiva per partida doble
La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus organitza una jornada festiva per partida doble | Laia Solanellas
07 de setembre del 2023
Actualitzat a les 17:16h
Dissabte 16 de setembre la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus farà celebració per partida doble a la plaça de la Farinera. Començarà al migdia, amb el Vermulet del Ball de Cercolets, i a la tarda prendrà el protagonisme la dansa de Mossèn Joan de Vic per commemorar els seus 40 anys d'història.

L'activitat es posarà en marxa a tres quarts de dotze amb un taller infantil de cèrcols fins a la una del migdia. En paral·lel, a partir de les dotze es donarà el tret de sortida el vermut musical, que s'allargarà fins a les quatre de la tarda. La sisena edició del Vermulet donarà pas al plat fort de la jornada, el 40è aniversari de Mossèn Joan de Vic.
 

Mossèn Joan de Vic celebra 40 anys i estrena un nou ball

La dansa estrenarà, com a regal d'aniversari per a la ciutat, un nou ball. Incorpora figures familiars per al públic, tal com estava documentat originalment. La primera representació del nou ball es farà a dos quarts de sis a la plaça de Sant Pere, davant de la porta principal de la Prioral.

A un quart de set es farà al raval de Santa Anna, a l'altura de la figura del Jueu i a les set, a la plaça del Doctor Sabater, al carrer de Sant Joan. A tres quarts de vuit l'escenari serà la plaça d'Evarist Fàbregas, al Pallol, i a dos quarts de nou, la plaça del Mercadal.

Acabada la part més tradicional, la jornada tornarà a agafar un caire purament festiu a la plaça de la Farinera a dos quarts d'onze, amb el concert de Carles Belda i la sessió de punxadiscos posterior.