El més destacat del sector turístic de Tarragona torna a ser premiat a la Nit de les Estrelles

La FEHT reparteix una desena de guardons a persones, entitats o empreses que, amb la seva dedicació i esforç, han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació de Tarragona

Imatge dels guardonats a la Nit de les Estrelles.
Imatge dels guardonats a la Nit de les Estrelles. | Cedida
08 de setembre del 2023
Actualitzat a les 9:54h
Més de 320 empresaris i professionals del sector turístic de Tarragona es van reunir aquest dijous, 7 de setembre a la nit, al PortAventura Convention Centre per celebrar la segona edició de la Nit de les Estrelles, organitzada per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), que representa el 90% de les places d'allotjament turístic a la regió.

Durant l'esdeveniment, es van atorgar 10 premis a persones, entitats i empreses que han contribuït a impulsar el turisme a Tarragona. L'acte va comptar amb la presència de figures importants com Àngel Xifre, delegat territorial de la Generalitat a Tarragona, i Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona. En el seu discurs, la presidenta de la FEHT, Berta Cabré, va destacar les dificultats que ha experimentat el sector turístic i va elogiar la resiliència dels assistents.

Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), va animar els assistents a continuar invertint en la millora de la qualitat de la destinació turística. Va subratllar la importància de l'aposta per la qualitat i la diferenciació com a clau de l'èxit en el sector turístic.

Cabré va expressar la seva gratitud cap als premiats de la Nit de les Estrelles i va elogiar l'esforç, la resiliència, la valentia i el compromís dels empresaris i professionals del turisme. A més, va instar els representants polítics presents a treballar per aconseguir que Hard Rock, un complex d'oci, es construeixi a la Costa Daurada, consolidant així la regió com a epicentre del turisme a la Mediterrània.

Els premiats a la Nit de les Estrelles


Durant la gala es van repartir un total de 10 guardons: dos de l'Associació Hotelera Costa
Daurada i Terres de l'Ebre, dos de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de
l'Ebre, dos de l'Associació d'Apartaments de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, dos de
l'Associació d'Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, i dos més de la FEHT.

Els premiats van ser Jordi Farriol Clavé,  Indaleci Salas López a títol pòstum, Maria Carme Masià i Verdera, Ramon Van Reine, Nàutic Parc, Apartaments Escor, Amèlia Rico Urios, Sergio Riboloni, PortAventura World i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.