1 de 10

Els seus antecedents el delaten abans de cometre un nou delicte a Salou

Atrapen un lladre amb molts antecedents en plena acció robant a vehicles

L'home va ser enxampat 'in fraganti' a Salou. | Mossos
per Nació, 8 de setembre de 2023 a les 13:41 |
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir aquest dijous, 7 de setembre, un home de 59 anys, sospitós de ser l'autor d'un robatori en l'interior d'un vehicle i de dos intents de robatori.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 14.00 hores, al camí de Cavet, a la localitat de Salou. Uns agents de paisà d'aquest grup van observar un home a prop d'una zona amb diversos vehicles estacionats. En acostar-s'hi, el van identificar de seguida, ja que tenia fins a 13 antecedents policials. Just en aquell moment, l'home va intentar forçar la porta de tres cotxes fins que finalment va aconseguir entrar a l'interior d'un d'ells, moment en què els agents dels Mossos van intervenir.


Durant la recerca del seu vehicle particular, es van trobar ganivets, dues tisores i diverses eines amb les quals l'home obria i alhora causava danys als vehicles. Sota un llençol al maleter, els agents van descobrir dos rellotges, una càmera de fotos i un aspirador, entre altres objectes presumptament sostrets.

En aquests moments, s'estan duent a terme les gestions pertinents per tal de retornar tot el material recuperat als seus legítims propietaris. Aquesta acció de patrullatge per part dels agents de paisà forma part del dispositiu de prevenció planificat en aquesta i altres zones de Salou amb l'objectiu de prevenir furts i robatoris en l'interior dels vehicles.


El detingut va ser posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona aquest matí.
Participació