1 de 10
Política

El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Reus, Carles Prats, renunciarà al seu càrrec

Era regidor de la formació republicana des de l'any 2019

per TarragonaDigital, Reus | 13 de setembre de 2023 a les 14:37 |
Renúncia al plenari de l'Ajuntament de Reus. Segons ha avançat Canal Reus, el regidor d'ERC, Carles Prats, abandonarà la política municipal. Prats té previst fer l'anunci, explicar els motius i deixar el càrrec el pròxim ple que se celebrarà el 29 de setembre.

El regidor d'Esquerra Republicana va assumir el seu càrrec l'any 2019, exercint com a regidor d'Empresa i Ocupació. Després dels resultats que van obtenir els republicans en les últimes eleccions municipals, Prats va assumir un rol molt més discret amb menys competències a la seva regidoria, motiu pel qual es va estendre el rumor d'una possible renúncia.


Finalment, segons ha avançat la televisió reusenca, es farà realitat la seva dimissió, tot i que encara es desconeixen els motius. El seu lloc el podria ocupar el següent nom de la llista d'ERC, Òscar Subirats, qui va perdre l'acta de regidor en les últimes municipals, tot i que no es descarta que sigui la número sis de la llista, Meritxell Barberà, qui passi a formar part del grup municipal.

Prats ha passat la major part de la seva trajectòria professional al món empresarial, a les comarques de Girona, fins al 2012 que va agafar les regnes de l'empresa de vermuts Miró, càrrec que anys després també va deixar.
Participació