1 de 10
Successos

Caos circulatori a la Rambla Nova de Tarragona per un tràiler atrapat

El vehicle va quedar encallat durant gairebé una hora al capdamunt d'una de les vies més transitades de Tarragona

El tràiler va quedar bloquejat al capdamunt de la Rambla Nova de Tarragona. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 14 de setembre de 2023 a les 09:40 |
No és la primera vegada que els veïns i veïnes del capdamunt de la Rambla Nova de Tarragona presencien com un tràiler calcula malament la seva trajectòria i bloqueja la circulació de cotxes. Aquest va ser el cas que es va produir el dimecres, 13 de setembre, quan un camió força llarg va enfilar la rambla tarragonina i quan a arribar a l'altura del monument a Roger de Llúria es va trobar atrapat.

El vehicle de grans dimensions no va poder completar la maniobra per girar i desfer el seu camí, Rambla Nova, cap avall, i es va quedar completament bloquejat sense poder sortir durant més de 45 minuts.


En aquesta estona, lògicament es va formar caos circulatori a la zona. La Rambla Nova és una de les vies més transitades i, especialment, a l'hora en què es van produir els fets, a quarts de set de la tarda.
 

El tràiler va estar gairebé una hora encallat en aquest punt. Foto: Cedida

 

Cues fins al carrer Unió


Desenes de persones es van concentrar al punt on hi havia el tràiler encallat, primer observant l'escena i després, en veure que el conductor no se'n sortia, ajudant-lo. No va ser fins que els vianants van poder guiar el conductor del tràiler per ajudar-lo a sortir d'aquella situació que la Guàrdia Urbana de Tarragona va fer acte de presència.

La policia tarragonina va ajudar a regular el trànsit, tallant l'accés fins al final de la rambla, ja que s'havien format cues fins al carrer Unió. Finalment, tot va quedar en una anècdota i una molèstia per a algunes persones que circulaven per aquesta via.


Una hora després, el conductor del tràiler va poder sortir-se'n amb l'ajuda de la gent i va marxar de la Rambla Nova guiat per la Guàrdia Urbana i entre aplaudiments dels presents.
Participació