1 de 10
Conca de Barberà

Creix el nombre d'inscrits al nou espai de Cens de Creadors de la Conca de Barberà

El passat mes de desembre es va impulsar aquest web des del servei de Cultura del Consell Comarcal

El servei s'ha impulsat des del Consell Comarcal | ACN
per Albert Oliva, Montblanc | 18 de setembre de 2023 a les 10:00 |
Més de 120 agents culturals de la comarca ja s'han inscrit al nou espai web Cens de Creadors de la Conca de Barberà. Aquest web es va impulsar el passat mes de desembre des del servei de Cultura del Consell Comarcal amb la finalitat de donar a conèixer els artistes i els agents culturals de la comarca.

Al web s'hi poden trobar les dades bàsiques dels 120 agents de la comarca de tots els àmbits culturals. Des de música a escultors, passant per dissenyadors gràfics, pintors o fins i tot arquitectes. Els creadors poden ells mateixos gestionar la seva inscripció i el contingut que es veu a l'espai web donat-se d'alta en aquest.


L'espai web és molt senzill. Té el disseny d'un cercador que permet cercar els artistes en funció del nom, el municipi de residència o l'àmbit artístic en el qual treballa. Posteriorment, la pàgina proporciona una fitxa amb la informació bàsica i de contacte sobre cada persona o entitat que compleix els requisits.

A més, i per tal de donar-ho a conèixer a la ciutadania, durant aquesta setmana tindrà lloc un concurs a través de les xarxes socials del Consell Comarcal i de l’Oficina Jove de la Conca, on aquelles persones que hi participin podran optar a una bossa de roba reciclada.


Les persones o entitats que estiguin interessades a formar part del cens han d'adreçar-se a l'àrea de Cultura del Consell Comarcal.
Participació