1 de 10
COSTA DAURADA

Vandellòs i l’Hospitalet reparteix més de 650 targetes moneder en la campanya 'Fes-la rodar'

Comença aquest dilluns 2 d'octubre i s'hi han sumat 47 establiments i empreses del municipi

Les targetes es poden fer servir en els 47 establiments i empreses de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant que s'han adherit. | Cedida
per TarragonaDigital, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 29 de setembre de 2023 a les 16:55 |
El dilluns 2 d'octubre començaran a circular per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant les targetes moneder que l'Ajuntament ha lliurat als veïns i veïnes del municipi que les han demanat i que compleixen els requisits establerts a les bases dels ajuts per al foment del teixit empresarial.

La campanya 'Fes-la rodar' té com a objectiu fomentar el consum de la ciutadania dins del municipi. Amb la nova convocatòria d'aquesta iniciativa, el consistori vol "seguir influint positivament en la demanda i ajudar les famílies i els empresaris i emprenedors locals", segons ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Ferran Conejo.


Amb aquestes targetes, el consistori subvencionarà la compra de béns i serveis de la ciutadania a les empreses locals adherides a la campanya 'Fes-la rodar' de 2023. Ara com ara, el consistori ha activat un total de 652 targetes, la majoria de les quals —620— són 'Targetes Consum 100% Plus', per a llars que superen els valors de renda fixats, i tenen un saldo d'entre 100 i 160 euros.

Qui tingui aquestes targetes només haurà de pagar el 50% de l'import de la compra, ja que de l'altre 50%, se'n farà càrrec l'Ajuntament. 

 

Targetes de Consum 100%

La resta de targetes lliurades —32 en total— són 'Targetes Consum 100 %', per a llars municipals en situació de vulnerabilitat, que tenen un saldo que oscil·la entre els 150 i els 320 euros, a bescanviar íntegrament (el 100% de la compra anirà a càrrec de la targeta). Aquest tipus de targetes són només per a aquelles famílies que ja són usuàries dels Serveis Socials de l'Ajuntament i que tenen un expedient obert amb seguiment regular durant l'any.

Per demanar aquestes targetes, calia el certificat de vulnerabilitat econòmica emès pels Serveis Socials.

 

Normes de funcionament

Les targetes moneder es podran utilitzar fins al divendres 1 de desembre a qualsevol de les 47 empreses locals que s'han adherit a la campanya 'Fes-la rodar' 2023. En aquest sentit, queden excloses les vendes de tabac, alcohol, jocs i apostes. Com l'any passat, les compres s'hauran de fer, com a mínim, a tres establiments diferents i s'han establert els mateixos límits de facturació màxima per establiment.

Les targetes moneder seran reutilitzables per a campanyes posteriors. El duplicat, en cas de pèrdua o deteriorament per mal ús, tindrà un cost de 10 euros. Tots els detalls de la campanya es poden consultar a través del següent enllaç.
Participació