1 de 10
Esport

Els Premis Esport i Ciutat de Reus lliuraran 25 guardons locals

L'Auditori de Fira Reus acull aquest divendres 27 d'octubre a partir de les 20 hores l'acte de lliurament dels premis a la temporada 2022/2023

Aquest divendres 27 d'octubre es farà lliurament a 25 esportistes i entitats locals dels Premis Esport i Ciutat de Reus | Ajuntament de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 26 d'octubre de 2023 a les 12:55 |
Els Premis Esport i Ciutat de Reus celebren una nova edició amb l'objectiu de reconèixer els mèrits aconseguits en diversos àmbits de l'esport, en aquest cas, durant la temporada 2022/2023. La gala de lliurament tindrà lloc aquest divendres 27 d'octubre a l'Auditori de Fira Reus, a partir de les 20 hores, i comptarà amb un total de 25 premiats.

En la seva desena edició, aquests premis simbòlics i de reconeixement públic es lliuraran d'acord amb set modalitats diferents. D'una banda, el Premi Pioners reconeixerà a impulsors de l'esport a la nostra ciutat com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador; el Premi Dirigents s'adreça a aquells actius de la temporada que hagin contribuït a l'èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport; el Premi Tècnics, que premia tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat.


D'altra banda, el Premi Valors celebrarà accions, comportaments o actituds pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport. Així mateix, aquells esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, optaran al Premi Esport Adaptat.

I, finalment, els Premis Esport i Ciutat de Reus 2023 atorgaran el Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives segons l'èxit, trajectòria o resultat durant la temporada; i el Premi al Millor Esportista de la Ciutat de Reus.

 

Entrada lliure i gratuïta

El jurat, presidit pel regidor de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus, Enrique Martín, i integrat per un total de set membres, nomenats entre persones independents de diferents àmbits i destacades pel seu coneixement de l’esport i l’activitat física, és qui ha decidit els guanyadors que es coneixeran durant la gala d'aquest divendres.

L’entrada a la gala és gratuïta i es demana al públic assistent que faci la seva entrada puntualment a les 19.30 hores per poder-se acomodar amb suficient antelació. L'acte de lliurament es podrà seguir en directe, també, a través de Canal Reus.
Participació