1 de 10
Successos

Uns joves apedreguen busos municipals al barri Gaudí de Reus

El servei d'autobús es va haver de suspendre a causa dels actes vandàlics i la Guàrdia Urbana de Reus té oberta una investigació

La Guàrdia Urbana de Reus té una investigació oberta per esclarir els fets. | Cedida
per Laia Solanellas, Reus | 7 de novembre de 2023 a les 16:57 |
Els veïns i veïnes del barri Gaudí de Reus van ser víctimes col·laterals d'uns actes vandàlics a la seva zona el cap de setmana del 4 i 5 de novembre. Segons va informar l'associació de veïns, un grup de joves feia dies que esperava que passés l'autobús municipal per apedregar-lo en el seu trajecte.

Aquest greu acte vandàlic comportava un alt nivell de perillositat per als conductors dels busos municipals de la zona, així com per als passatgers. Per aquest motiu, des de Reus Transport es va decidir suspendre temporalment el servei de bus a la zona, segons va informar l'associació.


Paral·lelament, els veïns i veïnes van contactar amb la Guàrdia Urbana de Reus per ajudar a enxampar els responsables dels greus fets i van condemnar els actes vandàlics a través de les xarxes socials. El dissabte, 4 de novembre, el servei de bus es va reprendre, tot i que la col·laboració ciutadana per identificar els joves continuava en marxa.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Reus a TarragonaDigital, la Guàrdia Urbana va realitzar diverses identificacions per aquests fets, però encara hi ha oberta una investigació per esclarir els actes vandàlics.
Participació