1 de 10
Alt Camp

Valls convoca un nou concurs d'aparadors de Nadal

Es tracta d’una iniciativa conjunta de Comerç de Valls i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls.

Un aparador per Nadal | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 13 de novembre de 2023 a les 11:22 |
La Cambra de Comerç de Valls i Comerç de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, convoquem una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024, a fi de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador.

Podran participar en el concurs tots els establiments comercials, legalment establerts a l’àrea de Valls. Per participar-hi s'hauran d'arranjar i decorar els aparadors dels establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició i bon gust publicitari vistos des de l'exterior, dins l'ambient característic de les festes nadalenques i la mateixa activitat mercantil o de serveis, tenint en compte: l'impacte comercial; la qualitat artística; l'originalitat; la qualitat artesanal; el missatge; l'adequació a l'entorn.


Els aparadors participants hauran d'estar enllestits el dilluns 11 de desembre de 2023 fins al divendres dia 6 de gener de 2024, i aquests aparadors hauran de ser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 22.00 h de la nit. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o al correu electrònic [email protected].

El termini per formalitzar les inscripcions és fins dijous 7 de desembre de 2023. La Cambra i Comerç de Valls animen els establiments comercials a participar del Concurs i a fer-ne difusió entre els clients, proveïdors i comerços. Els comerços participants rebran el distintiu “Establiments Participants” per exhibir en els aparadors durant els dies del Concurs.

Funcionament del concurs

El jurat, format per membres del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, valorarà els següents criteris i el seu barem de puntuació, que podrà sumar un màxim de deu punts cada criteri: originalitat, diferenciació de l’aparador, atracció/impacte visual, qualitat artística, disseny, utilització de materials reciclats, reutilitzats o respectuosos amb el medi ambient, il·luminació, composició de colors, adequació a la temàtica de les festes nadalenques i valoració general.


Cada membre del jurat valorarà de l’1 al 10 cadascun dels criteris. L’establiment que més punts sumi serà el guanyador i successivament els dos més votats per ocupar el segon i tercer lloc. En cas d’empat es farà un sorteig públic. El jurat passarà a fer les votacions el mateix dia a tots els comerços. El dia 8 de gener es farà el recompte de vots i s’anunciarà a les xarxes socials de la Cambra i de Comerç de Valls, a la web de la Cambra i als mitjans de comunicació els establiments guanyadors.

Els premis consistiran en vals de compra en algun dels comerços participants. Hi haurà premis pels 3 establiments guanyadors: 150 euros per al primer; 125 euros per al segon i 100 euros per al tercer.
Participació