1 de 10
Esport

El Canicròs de Reus prepara la 4a edició pel pròxim 19 de novembre

L'esdeniment esportiu i solidari està organitzat pel club reusenc USK-Team i els beneficis es destinaran a entitats animalistes col·laboradores

Imatge de la darrera edició del Canicròs de Reus | Fotocat / Canicròs Reus
per TarragonaDigital, Reus | 13 de novembre de 2023 a les 11:58 |
El IV edició del Canicròs de Reus i la passejada solidària tindran lloc aquest diumenge, 19 de novembre, entorn de la Urbanització Sant Joan de Reus. Es tracta d'un esdeveniment solidari, organitzat pel club reusenc USK-Team, amb la col·laboració de la regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus, i els seus beneficis seran per a les entitats animalistes col·laboradores. 

Les inscripcions ja estan obertes per a les tres modalitats: la cursa, la passejada solidària i el Canicròs infantil. Estan disponibles, així com més informació sobre cada modalitat i ruta, a la pàgina web de l'esdeveniment.


Un any més, la ciutat de Reus formarà part del Circuit Popular de Canicròs - CCPC amb la cursa canina, que recorrerà un total de 7,2 km passant per rieres i camins entre els termes municipals de Reus, Castellvell i Almoster. Per tant, es tracta d'una prova que puntua en el circuit català.

Acte solidari i lliure

A més de la modalitat competitiva, el IV Canicròs de Reus també contempla altres activitats populars i solidàries. D'una banda, es farà una passejada popular de 5 km, per camins planers i assequibles propers a la Urbanització Sant Joan. S'adreça tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport. Cal inscripció prèvia i gratuïta.


De l'altra, els infants i joves de fins a 15 anys acompanyats d'un adult, podran participar en el Canicròs Infantil i recórrer un circuit d’entre 300 i 1.000 metres. No es tracta d’una cursa competitiva i hi haurà premis per a tothom en finalitzar la carrera.

També està previst que les persones que no puguin assistir-hi i que es vulguin implicar igualment en aquesta jornada solidària, puguin fer el seu donatiu amb el mateix formulari de registre de la passejada. Tothom que col·labori amb el donatiu o adquireixi la samarreta, s’endurà un obsequi.

Imatge de la darrera edició del Canicròs de Reus Foto: Fotocat / Canicròs Reus


Programa i sortides per modalitat

El programa de la jornada és el següent:
  • 7.30 – 8.45 hores: Control veterinari i entrega de dorsals cursa canicròs
  • 8.45 hores: Entrada zona esportiva i reunió informativa canicròs
  • 9 hores: Sortida canicròs
  • 10.30 hores: Sortida canicròs infantil
  • 11 hores: Podis + sorteig
  • 11.30 hores: Sortida passejada solidària (entrega de dorsals passejada de 7.30 a 11 hores)
  • 12.15 - 13 hores: Final de festa. Es farà una xerrada d’educació canina i es compartirà cartell amb xerrada sobre la importància de l'esterilització i del microxip.
Durant tot el matí hi haurà estands de les protectores participants i es podrà gaudir dels seus productes, consells i apadrinar o adoptar. Tots els beneficis obtinguts de la venda de samarretes o fent aportació a les protectores seran per a les entitats animalistes col·laboradores.
Participació