1 de 10
Alt Camp

La Gran Festa de la Calçotada recuperarà les 4.000 degustacions populars

Se celebrarà el diumenge dia 28 de gener de 2024.

Imatge de la presentació de la festa | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 15 de novembre de 2023 a les 14:14 |
Valls ja ho té tot a punt per a l'inici de la temporada de calçotades. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, juntament amb l’Ajuntament de Valls, els patrocinadors de la Festa, la IGP Calçot de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls, han presentat la campanya promocional de la Gran Festa de la Calçotada 2024.

La festa compta amb nova imatge gràfica, fresca, plena de color i intensitat, i on els patrocinadors hi tenen una gran presència. Enguany la festa compta amb Europastry, una empresa molt potent al territori, que se suma als patrocinadors oficials Salses Fruits, fa cinc anys que participa de la Festa, i Castell d’Or, que enguany és el seu tercer any.


D’aquesta manera, les tres empreses del territori tindran presència destacada com a esponsors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada, donant suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya que enguany se celebrarà diumenge 28 de gener del 2024.

Es recuperen les 4.000 degustacions

En els pròxims dies es desvetllaran algunes novetats de la Festa i es duran a terme tot un seguit d’accions vinculades a la Festa i es donarà a conèixer el programa d’actes tradicionals, festius i amb concursos relacionats amb el món del calçot.

Com l’any passat, els tiquets per a la degustació popular es vendran a l’Ajuntament de Valls, a la plaça del Pati a l’Institut d’Estudis Vallencs i a les cabines de l’ONCE (situades sota la plaça dels Quarters i la Font de la Manxa).


Enguany es preveuen repartir fins a 4.000 bosses degustació que com l’any passat, es recolliran a la Cooperativa Agrícola de Valls. Un nou espai que en l’edició anterior a la festa va funcionar molt bé i que també comptarà amb graelles per coure els calçots i la carn, amb taules per degustar l’autèntica calçotada, i amb música ambient. 
Participació