1 de 10
SUCCESSOS

Cacen dos conductors a 200 km/h a l'A-27 en pocs dies de diferència

El túnel del Coll de Lilla, que connecta Valls i Montblanc, es va obrir a la circulació de vehicles fa tres setmanes

Imatge d'un dels vehicles caçats a l'A-27 circulant a gairebé 200 km/h. | Mossos d'Esquadra
per TarragonaDigital, Lilla | 15 de novembre de 2023 a les 17:48 |
El passat 23 d'octubre es va obrir el túnel del Coll de Lilla a la circulació de vehicles després d'anys d'espera i retards en les obres. En aquest sentit, l'obertura d'aquesta infraestructura a l'A-27 suposa un salt endavant en la millora de la seguretat dels vehicles que circulen entre Valls i Montblanc i viceversa.
 

Aquest dimecres, tres setmanes després de l'obertura del túnel, els Mossos d'Esquadra han informat a través de les xarxes socials que han caçat dos conductors que circulaven a gairebé 200 km/h per la citada via.

En aquest sentit, els dos vehicles s'han detectat amb pocs dies de diferència, circulant a una velocitat de 194 i 200 quilòmetres per hora, respectivament.

 

El pont de desembre, "la primera prova de foc" del túnel del Coll de Lilla

El túnel del Coll de Lilla viurà durant el pont de desembre "la primera prova de foc" per saber com afectarà l'obertura sense haver acabat la connexió de l'A-27 amb l'AP-2. En aquest sentit, l'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó ha celebrat l'increment d'agents de trànsit al municipi de cara el 2024, tot i que ha subratllat que "no solucionaran ni de bon tros" la problemàtica.

Un dels aspectes que més preocupa és la situació que podria produir-se entre els veïns de la Guàrdia dels Prats (Montblanc). Pallissó ha afirmat que "ens preocupa que durant els caps de setmana d’estiu hagin de fer cua per accedir al seu habitatge".
Participació