1 de 10
Esports

Altafulla acollirà per primera vegada la sortida de la Volta Ciclista a Catalunya

Des de l'Ajuntament d'Altafulla han celebrat la notícia esperant que sigui un gran «aparador» pel municipi

La competició sortirà des d'Altafulla en una etapa. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Altafulla | 17 de novembre de 2023 a les 14:02 |
La pròxima edició de la Volta Ciclista a Catalunya, la número 103, incorporarà una novetat destacada en el seu recorregut. L'Ajuntament d'Altafulla i l'organització d'aquesta cursa ciclista catalana han arribat a un acord perquè el municipi tarragoní sigui l'amfitrió d'una sortida d'etapa l'any 2024. La competició, que se celebrarà del 18 al 24 de març, comptarà així amb una seu inèdita.

Per primera vegada en la seva història, Altafulla tindrà l'oportunitat d'albergar als seus carrers els millors ciclistes i equips del món, que cada any participen en la Volta Ciclista a Catalunya, considerada la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d'Itàlia.


"Estem molt contents que Altafulla aculli per primer cop una sortida de la Volta a Catalunya, un de les proves ciclistes més importants del calendari internacional i que compta amb la participació de la majoria dels millors ciclistes del moment. Serà un gran aparador per mostrar el nostre municipi a tot el mon", ha expressat el coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera.

El regidor d'Esports, Àlex Cañas, ha destacat que "és una satisfacció molt gran que Altafulla pugui acollir la sortida d'un esdeveniment esportiu tan important com La Volta a Catalunya".
Participació