1 de 10

PortAventura presenta les novetats de la campanya de Nadal 2023

El parc d'atraccions de la Costa Daurada recupera un dels seus espectacles de Nadal més aplaudits, 'Cuento de Navidad'

per TarragonaDigital, Salou | 21 de novembre de 2023 a les 11:53 |
PortAventura World ha presentat la campanya de Nadal 2023 i totes les seves novetats. El parc d'atraccions de la Costa Daurada torna a celebrar les festes nadalenques convertint el ressort en un lloc màgic ple de personatges entranyables i espectacles únics per a tota la família. Des del 18 de novembre fins al 7 de gener, PortAventura World oferirà una àmplia gamma d'activitats i espectacles en totes les àrees temàtiques del parc, despertant l'esperit nadalenc tant dels més petits com dels més grans.

Amb una durada de cinquanta-un dies, aquesta edició de Nadal comptarà amb la participació de 160 artistes, destacant la reaparició d'un dels espectacles més aplaudits pels visitants, 'Cuento de Navidad', un espectacle acrobàtic sobre gel protagonitzat per campions mundials de patinatge artístic, que narren la màgica història de Nadal amb una gran exhibició.

Les novetats de Nadal 2023 a PortAventura

Altres espectacles emblemàtics del parc també ompliran els dies de Nadal, com 'Christmas Dream' al Gran Teatre Imperial de la Xina, 'Gran Fiesta de Navidad' a la Cantina, 'El Bosque Encantado' a Mèxic, 'La Posada de los Gnomos' al Far West i la gran desfilada musical 'Christmas Parade' pels carrers de la Mediterrània.


A més dels espectacles fixos, es duran a terme actuacions itinerants com 'Cuidemos el planeta' a SésamoAventura, amb la missió de conscienciar els més petits sobre l'ús responsable dels recursos naturals i la importància del reciclatge.

Com a punt culminant, el 5 de gener, el parc organitzarà la seva 'Cavalcada dels Reis d'Orient', una experiència màgica per als més petits amb els personatges més esperats de les festes, els Reis d'Orient, que recorreran l'avinguda principal del parc en una gran desfilada.


PortAventura World continua la seva campanya responsable amb el medi ambient durant les festes, utilitzant arbres de Nadal reutilitzables i il·luminació LED de baix consum per reduir l'impacte ambiental del ressort en aquestes celebracions.
Participació