1 de 10
Branded

Toyota AUTOFORUM inaugura nou concessionari amb una experiència de compra única

La unificació dels concessionaris de Reus i del que fins ara estava ubicat al carrer Gasòmetre de Tarragona permetrà oferir als clients una millora en el servei en un entorn renovat i modern

per TarragonaDigital, Tarragona | 27 de novembre de 2023 a les 06:00 |
En un pas significatiu cap a la millora contínua i el compromís amb la satisfacció del client, Toyota AUTOFORUM i Toyota AUTOFORUM Ocasió han anunciat el seu trasllat des de les antigues instal·lacions de Reus i el carrer Gasòmetre de Tarragona, respectivament, a unes noves instal·lacions a Reus. La unificació dels dos concessionaris en una mateixa instal·lació ofereix als clients una experiència integrada, consolidant la presència de Toyota a la zona. Aquest moviment estratègic reflecteix el desig de l'empresa de proporcionar un servei encara millor als seus clients i de crear una experiència de compra única en un entorn renovat i modern.

Situades a l'avinguda de Falset 142, les noves instal·lacions de Toyota AUTOFORUM no només ofereixen una àmplia gamma de vehicles nous i d'ocasió d'alta qualitat, sinó que també alberguen el Bussines Center de Toyota AUTOFORUM i el taller. Les noves ubicacions ofereixen els serveis Toyota en un sol centre. Amb un disseny avantguardista i una disposició pensada per a la comoditat i l'accessibilitat, aquestes instal·lacions estableixen un nou estàndard en el sector de la venda d'automòbils.
 

El nou concessionari mostra tota la gamma de vehicles Toyota. Foto: Cedida

 

Expansió dels serveis i la capacitat de Toyota AUTOFORUM

El trasllat no només significa un canvi d'ubicació, sinó també una expansió significativa de la capacitat i els serveis. Toyota AUTOFORUM presenta una exposició completament renovada, dissenyada per ressaltar la qualitat i la diversitat dels seus vehicles. La nova exposició exhibeix la gamma completa d'opcions disponibles per als clients.

Un dels aspectes més emocionants de les noves instal·lacions és la incorporació de la darrera tecnologia en el procés de compra. Els clients poden gaudir d'un entorn digitalitzat i una experiència sense costures des del primer contacte fins al lliurament del seu vehicle. Els assessors de vendes estan preparats per guiar els clients a través d'aquest procés modernitzat, proporcionant informació detallada i assistència personalitzada per garantir que trobin l'automòbil perfecte que s'adapti a les seves necessitats i preferències.
 

Els assessors de vendes de Toyota AUTOFORUM acompanyen i assessoren en tot moment els clients. Foto: Cedida

 

Una ubicació estratègica amb la màxima comoditat

La ubicació estratègica a Reus no només ofereix comoditat als clients locals, sinó que també ens posiciona com una destinació atractiva per a compradors de tota la regió. L'accés fàcil des de les principals carreteres fa que aquestes instal·lacions siguin accessibles per a aquells que busquen una experiència de compra d'automòbils d'alta qualitat. A més de l'exposició renovada i la tecnologia avançada, mantenim el nostre compromís amb la qualitat i la transparència en la venda dels nostres vehicles.

En resum, Toyota AUTOFORUM amb les noves instal·lacions a Reus marca un emocionant capítol en el seu compromís continu amb la millora en el servei al client i la innovació en la indústria automobilística. Amb una exposició rejovenida, tecnologia avançada i un enfocament centrat en el client, aquestes instal·lacions volem ser, més que un espai per una simple transacció de compra, una experiència que redefineix la forma en què els clients adquireixen els seus vehicles.

Toyota
 AUTOFORUM a Reus és més que un concessionari; és una destinació on la qualitat es troba amb la comoditat en cada interacció.
Participació