1 de 10
Comerç

La Unió de Botiguers de Reus rep més de 700.000 euros per formar comerciants

Es tracta de la concessió d'un ajut dels Fons Next Generation que permetrà a l'entitat oferir cursos gratuïts als treballadors i comerciants

L'ajut permetrà oferir formació gratuïta a treballadors i comerciants de Reus. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 22 de novembre de 2023 a les 12:43 |
Injecció econòmica important a la Unió de Botiguers de Reus. L'entitat comercial de la capital del Baix Camp ha anunciat que ha estat seleccionada per rebre l'ajut dels Fons Next Generation EU Conforcat A Mida, destinat a potenciar la formació dels treballadors de les empreses locals. La presidenta de l'entitat comercial, Rosa Lucas, ha compartit la notícia acompanyada de la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, durant un acte celebrat a l'antiga botiga de la Casa Navàs.

Aquest projecte de la Unió de Botiguers de Reus es presenta com una iniciativa conjunta amb el teixit comercial de la ciutat, amb l'objectiu de proporcionar als treballadors coneixements, així com impulsar els beneficis econòmics que es traduiran en una contribució significativa al creixement econòmic local.


El programa de subvencions està dissenyat per abordar directament les necessitats formatives de les empreses i entitats, independentment de la seva mida o sector. Aquest finança accions formatives amb una durada de 30 a 60 hores destinades a persones treballadores i aquelles en situació d'atur, amb l'objectiu d'incorporar-les amb èxit al teixit empresarial.

Des de la Unió de Botiguers es destaca que aquesta oportunitat ha estat aprofitada amb l'objectiu de satisfer les necessitats de formació dels diferents comerços de la ciutat. L'ajut concedit ascendeix als 713.910 euros, els quals es destinaran a l'elaboració i implementació de programes d'accions de formació no formal amb l'objectiu de millorar les capacitats i qualificacions dels treballadors locals.
Participació