L'humor arribarà al Bravium Teatre de Reus el pròxim 23 de desembre

L'espectacle "Locus Operandi", de Toni Albà, es podrà veure a Reus per un preu de 15 euros l'entrada general i 12 els socis del Bravium i l'Orfeó Reusenc

Imatge promocional de  "Locus Operandi" de Toni Albà
Imatge promocional de "Locus Operandi" de Toni Albà | Cedida
27 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:31h
L'humorista barceloní Toni Albà durà la seva darrera obra a Reus el mes vinent. L'espectacle humorístic "Locus Operandi" es podrà veure el pròxim dissabte 23 de desembre, a les 20 hores, al Bravium Teatre.

Les entrades es poden adquirir anticipadament, per un preu de 15 euros l'entrada general i 12 euros els socis del Bravium i de l'Orfeó Reusenc, així com les persones que disposin de la targeta daurada.

Albà ha escrit, dirigeix i actua en aquesta peça teatral que compta amb la producció musical d'Antonio Santoyo. Precisament, la música és clau en aquest espectacle, on un músic arriba a l'escenari i es troba que la resta de l'orquestra -cinquanta músics- i el cor de seixanta-tres veus encara no han arribat.

 

L'humor com a regal de Nadal

Llavors, es dedicarà a entretenir els espectadors i espectadores amb imitacions, el seu anterior ofici i que per "certs problemes" té prohibit desenvolupar, motiu pel qual ha optat per la seva vocació secreta: la música d'Òpera

El protagonista -representat per Toni Albà- vol allunyar-se del món televisiu i les imitacions per començar des de zero i amb l'esperança d'entrar per la porta gran del Gran Teatre del Liceu, per més endavant, girar internacionalment. "La Scala de  Milà, la Fenice de Venècia o l'Òpera de París l'esperen amb els braços oberts. N'està segur...", descriu la sinopsi de "Locus Operandi".

Així, els assistents al Bravium Teatre gaudiran d'un bon regal nadalenc a través d'anècdotes, situacions i secrets de la vida privada dels imitats, tot plegat en clau d'humor.