1 de 10
Conca de Barberà

ERC presenta la nova executiva de la Conca de Barberà

Eva Pomares serà la nova presidenta comarcal i Josep Maria Farré serà el nou secretari d’organització.

Nova executiva d'ERC a la Conca | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 29 de novembre de 2023 a les 17:15 |
Els militants d’Esquerra Republicana a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra han escollit una nova executiva comarcal pels pròxims 4 anys. 

La nova executiva comarcal està presidida per Eva Pomares, actual Directora General de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Pomares farà equip amb Josep Maria Farré, regidor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt que ocuparà la figura de secretaria general. 


La resta de l’executiva està integrada per Victòria Cañís, de Sarral, Enric Duran i Judit Garcia de Blancafort, Isabel Sales de Vallclara, Ramon Mullerat  i Carme Casas de Santa Coloma de Queralt, Ramon Caixal de Vimbodí i Poblet, Magí Marimon de Vimbodí i Oriol Pallissó, Eli Llombart i Francesc Viñas de Montblanc. 

Els propera quatre anys la comarca té reptes importants, derivats de la crisi climàtica, el despoblament, les noves indústries, l’habitatge i la connectivitat amb la resta de zones de transport públic, per esmentar-ne solament algunes. Ens proposem enfortir els valors republicans i l’estructura comarcal del partit, així com acompanyar els militants i les regidores i regidors. 

Participació