El pilot vallenc Albert Martín, a punt per a una nova aventura al Dakar 2024

Martín va presentar la moto que l'acompanyarà durant els 9.000 quilòmetres a les instal·lacions de Grup Motor23 de Tarragona

Albert Martín repetirà experiència al Dakar.
Albert Martín repetirà experiència al Dakar. | TarragonaDigital
01 de desembre del 2023
Actualitzat a les 9:40h
Les instal·lacions del GrupMotor23 de Tarragona van ser l'escenari de la presentació de la moto que acompanyarà el pilotAlbertMartín al Dakar2024 que tindrà lloc a Aràbia Saudí del 5 al 19 de gener.

L'empresa de venda d'automòbils va voler rendir homenatge al pilot amb una festa de presentació de la motocicleta que l'acompanyarà en aquesta nova aventura que té com a lema 'VidaPerra', i és que Albert Martín vol donar visibilitat al maltractament i l'abandonamentd'animals a l'Estat espanyol, aprofitant la notorietat que té la competició del Dakar. El pilot s'ha associat amb RevoluciónPata, una entitat que duu a terme diverses accions i campanyes en favor de l'adopció i la tinençaresponsabled'animals.
 

Grup Motor23 va acollir la presentació de la moto d'Albert Martín Foto: TarragonaDigital



El punt central de la jornada a les instal·lacions de GrupMotor23 a Tarragona, però, va ser la descoberta de la moto que acompanyarà el pilot AlbertMartín durant els 9.000 quilòmetres que recorrerà en aquest Dakar2024.

El vallenc viurà aquesta aventura amb una Huqvarna 450 Rally de 73 cv, una potent motocicleta que haurà d'afrontar els reptes de la categoriaOriginal del ral·liDakar2024. Aquesta categoria és de les més exigents de la competició, ja que el pilot ha de fer sol el camí, sensetècnics que el donin suport. No és la primera vegada que Martín afronta aquest test, l'any passat el vallenc de 33anys ja va aconseguir completar les 14 etapes de la carrera.

Així doncs, del 5 al 19 de gener, totes les mirades se centraran en el pilot de Valls que té per objectiu repetir la gesta de l'any passat i millorar registres.