1 de 10
Esports

El pilot vallenc Albert Martín, a punt per a una nova aventura al Dakar 2024

Martín va presentar la moto que l'acompanyarà durant els 9.000 quilòmetres a les instal·lacions de Grup Motor23 de Tarragona

Albert Martín repetirà experiència al Dakar. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 1 de desembre de 2023 a les 09:27 |
Les instal·lacions del Grup Motor23 de Tarragona van ser l'escenari de la presentació de la moto que acompanyarà el pilot Albert Martín al Dakar 2024 que tindrà lloc a Aràbia Saudí del 5 al 19 de gener.

L'empresa de venda d'automòbils va voler rendir homenatge al pilot amb una festa de presentació de la motocicleta que l'acompanyarà en aquesta nova aventura que té com a lema 'Vida Perra', i és que Albert Martín vol donar visibilitat al maltractament i l'abandonament d'animals a l'Estat espanyol, aprofitant la notorietat que té la competició del Dakar. El pilot s'ha associat amb Revolución Pata, una entitat que duu a terme diverses accions i campanyes en favor de l'adopció i la tinença responsable d'animals.

 

Grup Motor23 va acollir la presentació de la moto d'Albert Martín Foto: TarragonaDigitalEl punt central de la jornada a les instal·lacions de Grup Motor23 a Tarragona, però, va ser la descoberta de la moto que acompanyarà el pilot Albert Martín durant els 9.000 quilòmetres que recorrerà en aquest Dakar 2024.


El vallenc viurà aquesta aventura amb una Huqvarna 450 Rally de 73 cv, una potent motocicleta que haurà d'afrontar els reptes de la categoria Original del ral·li Dakar 2024. Aquesta categoria és de les més exigents de la competició, ja que el pilot ha de fer sol el camí, sense tècnics que el donin suport. No és la primera vegada que Martín afronta aquest test, l'any passat el vallenc de 33 anys ja va aconseguir completar les 14 etapes de la carrera.

Així doncs, del 5 al 19 de gener, totes les mirades se centraran en el pilot de Valls que té per objectiu repetir la gesta de l'any passat i millorar registres.
Participació