1 de 10

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet presenta les activitats de Nadal

Les places dels tallers son limitades.

Un mostra de vidre bufat al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet | Museu i Forn del Vidre
per Albert Oliva, Vimbodí i Poblet | 1 de desembre de 2023 a les 10:58 |
El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet i Noemí Blanco presenten la proposta de tallers de Nadal en família per experimentar amb diverses tècniques vidrieres.

Les persones participants podran aprendre a pintar boles de vidre de Nadal amb tintes a l'alcohol, a pintar arbres i estels de Nadal de vidre en fred, a crear i decorar un mandala en una rodona de vidre pla, entre d'altres propostes.


El divendres dia 8 de desembre tindrà lloc el taller Pintem boles de vidre de Nadal amb tintes a l'alcohol. Els participants decoraran una bola de Nadal de vidre amb tintes a l'alcohol transparents i metalitzades. El dissabte dia 9 de desembre, el taller Pintura de vidre en fred: arbres i estels de Nadal. Les famílies decoraran arbres i estels de Nadal de Vidre amb pintura de vidre transparent i retoladors acrílics.

Pel que fa al diumenge dia 10 de desembre hi haurà un taller de decofusing. Els participants aprendran a decorar dues peces de vidre de 4x4 amb la tècnica de vitrofusió. Un cop cuites obtindran un penjoll o un clauer. El diumenge 16 de desembre hi haurà el taller d'un fals vitrall. Petits i grans crearan i decoraran un mandala en una rodona de vidre pla. S'utilitzarà la pintura en fred i retoladors acrílics. Per últim, hi haurà el taller d'un portaespelmes petit. Les persones assistents decoraran un portaespelmes petit amb pintura per vidre i retoladors acrílics. 


Les places son limitades. Les inscripcions per a cadascun dels tallers es poden fer al 653 236 041 i les entrades inclouen el material necessari per desenvolupar el taller i una entrada al museu (amb una validesa d'un any).
Participació