L'arbre de Nadal de Reus podria ser el millor de Catalunya aquest 2023

El programa "Planta Baixa" de Som3Cat busca l'arbre nadalenc més bonic | Reus i Balaguer es juguen una plaça a la final el dijous 7 de desembre

L'arbre de Nadal de Reus, situat a la plaça Mercadal, és candidat a ser un dels millors de Catalunya
L'arbre de Nadal de Reus, situat a la plaça Mercadal, és candidat a ser un dels millors de Catalunya | Laia Solanellas
01 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:57h
L'arbre de Nadal de Reus ha estat seleccionat com un dels 6 semifinalistes del concurs "El millor arbre de Nadal de Catalunya", convocat pel programa "Planta Baixa" de Som3Cat. La mecànica del concurs permet que l'audiència decideixi quin dels dos arbres -dels municipis "competint" a cada ronda- passaran a la final del 22 de desembre.

L'arbre nadalenc de Reus, situat a la plaça del Mercadal, necessita el suport dels espectadors i espectadores pel pròxim dijous 7 de desembre, dia en què s'emetrà un programa en directe des de la plaça per conèixer si és el de la capital del Baix Camp, o bé el de Balaguer, el que es converteix en finalista.

El guanyador serà aquell que més goig faci, no el més alt ni el que més llums tingui. Segons explicaven els presentadors del "Planta Baixa", tindran en compte "com estiguin guarnits, que tinguin una història al darrere i la seva originalitat".

El passat 24 de novembre es va iniciar la campanya Foto: Laia Solanellas


Per tant, és molt important que la plaça de l'Ajuntament s'ompli de gent entre les 17.10 i les 19 hores, per tal que tots els veïns i veïnes de Reus "defensin" el seu arbre. El millor arbre de Nadal català d'aquest 2023 s'endurà un guardó de reconeixement.