1 de 10
Alt Camp

Convocada la VII Beca de Fotografia Pere Català i Pic de Valls

Enguany s'augmenta en 300 euros la dotació del premi, que passa a ser de 1.300 euros.

Imatge de la presentació de la beca | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 4 de desembre de 2023 a les 10:59 |
L'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) convoca la VII Beca de Fotografia Pere Català i Pic 2023. La temàtica triada en aquesta edició és el Comerç Històric de Valls. Enguany, de manera extraordinària, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls col·labora augmentant en 300 euros la dotació del premi, que passa a ser de 1.300 euros.

Aquesta beca ofereix l'oportunitat d'explorar i presentar la riquesa del patrimoni comercial de Valls a través de la fotografia.


Podran optar a la beca tots els fotògrafs afeccionats i professionals que ho desitgin. Els treballs fotogràfics a presentar han de ser inèdits i tenir com a marc físic l'Alt Camp. Les persones interessades han de presentar el seu currículum, mostres de treballs fotogràfics recents i un projecte sobre el comerç històric de Valls abans del 20 de desembre de 2023 a la secretaria de l'IEV, de manera presencial o per correu electrònic.

El jurat de la Beca de Fotografia estarà format per Elena Milà Fortuny, professora de comunicació audiovisual i fotògraf, Sílvia Iturria March, professora de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, Francesc Parés Mercadé, fotògraf i membre de Llumull Accions Audiovisuals, i José Luis Vicente Moreno, ponent de la comissió d'Audiovisuals i Imatge de l'IEV, secretari del jurat.


La beca Pere Català i Pic compta amb el suport de l'Ajutament de Valls, la Diputació de Tarragona i Llumull Accions Audiovisuals.
Participació