Els millors plans per gaudir del pont de desembre a Tarragona

Agenda d'activitats del 6 al 10 de desembre a Tarragona

El Pessebre dels Estels de Masia Castelló es podrà veure per primera vegada aquest divendres.
El Pessebre dels Estels de Masia Castelló es podrà veure per primera vegada aquest divendres. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
05 de desembre del 2023
Arriba el pont de desembre, en el qual alguns afortunats podran gaudir de fins a cinc dies de festa. Ho fa amb la màgia de Nadal omplint els carrers de pobles i ciutats, plenes ja de llum i color i amb diverses activitats pròpies d'aquesta època de l'any. Tarragona, Reus, Valls o Vila-seca han organitzat programes farcits d'actes per a tots els públics i edats.

En aquest sentit, una de les propostes més destacades del pont de desembre serà l'estrena del pessebre vivent més espectacular de la demarcació de Tarragona, el Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Però el territori ofereix encara més activitats, com música, sortides a la natura, exposicions, activitats familiars i actes nadalencs. A TarragonaDigital, podeu consultar la informació per gaudir de cadascun dels actes clicant en els enllaços.
 

Agenda Tarragona del 6 al 10 de desembre

— Aquest divendres 8 de desembre comença la 26a edició del Pessebre dels Estels que organitza l'Associació Masia de Castelló.
El Festival Accents ofereix aquests dies diverses propostes musicals d'alt nivell i per a tots els gustos.
El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona organitza cinc activitats per gaudir del pont de desembre a la ciutat.
El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet ofereix els tallers de Nadal.
Si teniu ganes de gaudir de la natura, us proposem visitar la Cova Foradada a Mont-roig del Camp, un espai únic i ple de bellesa.
El Museu de la Vida Rural estrena exposició brotant entre la ciència i l'art, un imprescindible per aprendre i gaudir en família.
Reus és Nadal és el lema d'enguany a la ciutat i ho demostra amb l'àmplia oferta d'activitats que té programades aquestes festes.
El Port de Tarragona ha presentat un programa de Nadal de somni amb propostes que encantaran a petits i grans.
La ciutat de Tarragona també té en marxa el programa de Nadal amb diverses activitats.
Valls també celebra Nadal amb grans novetats com el Village Nöel i un servei de canguratge.
El programa de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant també inclou diverses propostes durant aquest pont de desembre.
— Fins a 70 activitats formen part de la programació de Nadal de Vila-seca, que aquests dies estrenarà el pessebre de sorra.