El Reus Deportiu ensopega al Palau i el Calafell és golejat a Igualada

Els ganxets cedeixen un empat contra el Caldes al Palau d'Esports mentre que el Calafell cau golejat a la pista de l'Igualada

Ensopegada del Reus i catàstrofe del Calafell
Ensopegada del Reus i catàstrofe del Calafell | Reus Deportiu
06 de desembre del 2023
Actualitzat a les 21:24h
El Reus Deportiu Virginiasi el Parlem Calafell tanquen la jornada 11 de l'OK Lliga amb cara de pocs amics. Els roig-i-negres només han pogut empatar (3-3) contra el Caldes al Palau d'Esports mentre que els verds confirmen el mal moment de resultats i han encaixat la tercera derrota seguida la lliga caient per golejada a la pista de l'Igualada (5-1).


 

Partit molt intens a Reus

El punt que ha sumat el conjunt dirigit per Jordi Garcia davant el Caldes ha estat un d'aquells envoltats per la intensitat i la tensió de dos equips molt lluitadors. S'ha hagut d'esperar a la recta final del primer temps per trencar el marcador inicial. Blanqueanotava el 0 a 1 amb un xut des de la frontal que tocava el ferro i es colava entre els pals de Ballart. Una targeta blava a Julià provocava una directa pel Caldes que Blanque no perdonava. 0 a 2 en el minut 26.

Els ganxets havien de remuntar i el capità Salvat posava la primera pedra en el minut 29 amb un gol poc vistós però igualment efectiu. Amb el Reus animat i el Caldes aguantant, la tensió ha anat en augment. Targetes blaves, aturades dels porters i pals reusencs mitjançant Canal i Julià. No seria fins al minut 43 quan Julià empatava (2-2) en un contraatac. L'alegria duraria fins que el visitant Ballartanotava el 2-3 en una pèrdua de bola d'Aragonès.

La reacció ganxeta ha estat immediata i Casasfeia un 3-3 que ja no es mouria de l'electrònic. No ho ha fet per uns segons perquè Blanque anotava el 3-4, però just abans d'executar el llançament, sonava la botzina final del matx. Aquest resultat deixa el Reus a la quarta plaça amb 18 punts, superat per un Sant Just que en té 19.
 

Golejada a Igualada

Pel que fa al Calafell, els homes de Ferran López han tornat a casa amb la cua entre les cames després de caure amb contundència a Pavelló de Les Comes (5-1). Després d'un primer temps igualat a un marcador no s'ha mogut, ha arribat la pluja local en els segons 25 minuts. Carol aprofitava un contraatac per fer l'1 a 0 en el minut 27. Cervera anotava de penal el segon en el minut 36, tot i que el visitant Arnau Xaus retallava distàncies de forma immediata.

Una reacció que seria inútil quan a vuit minuts del final arribava el 3-1 de Riba en una acció individual. Una pèrdua de bola de Jepi Selva posava el 4-1 de Rouzeen safata i Cervera rematava la feina amb el 5-1 en una acció per la dreta en el darrer minut d'encontre. La contundent derrota fa baixar el Calafell a la novena posició amb 15 punts, tot i que només està a tres del quart lloc.

La pròxima jornada serà dissabte amb un Calafell que visita el Mataró a les 20.30 hores i un Reus que jugarà diumenge a les 16.15 hores a la pista del Lleida.