1 de 10
Turisme

La segona platja més concorreguda del món està a la Costa Daurada

Cinc de les deu platges més concorregudes del món es troben a Espanya

La platja de Llevant és la més llarga del municipi. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Salou | 9 de desembre de 2023 a les 10:54 |
La platja de Llevant de Salou ha estat reconeguda com la segona platja més concorreguda del món, segons un estudi de FloridaPanhandle publicat per Hosteltur, que ha analitzat les platges més populars de cada país.

Coneguda com la platja d'Europa, la de Llevant és la més extensa del municipi, amb 1.200 metres de longitud, estenent-se al llarg del passeig Jaume I. Amb una superfície de 84.729 metres quadrats, destaca com a principal front litoral urbà.


Les aigües cristal·lines i tranquil·les de la platja estan complementades amb una àmplia gamma de serveis, incloent-hi accés per a persones amb discapacitat, cadires amfíbies, àrea de jocs infantils, zona esportiva i esports aquàtics, àrea de cal·listènia, dutxes i lavabos públics, així com aparcament per a vehicles. A més, la platja ofereix serveis de salvament i socorrisme, policia de proximitat i informació sobre les condicions marítimes.

La qualitat de la platja de Llevant és avalada per la Bandera Blava, la certificació ISO 14.001:2015 i la 'Q de Qualitat Turística', que reconeixen el compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.


Segons l'estudi publicat per Hosteltur, cinc de les deu platges més concorregudes del món es troben a Espanya, amb Cala Agulla (Mallorca) liderant la llista, seguida per la platja de Llevant de Salou com a segona, i La Granadella de Xàbia (Alacant) com a tercera.
Participació