La segona platja més concorreguda del món està a la Costa Daurada

Cinc de les deu platges més concorregudes del món es troben a Espanya

La platja de Llevant és la més llarga del municipi.
La platja de Llevant és la més llarga del municipi. | TarragonaDigital
09 de desembre del 2023
Actualitzat a les 10:56h
La platja de Llevant de Salou ha estat reconeguda com la segonaplatja més concorreguda del món, segons un estudi de FloridaPanhandle publicat per Hosteltur, que ha analitzat les platges més populars de cada país.

Coneguda com la platjad'Europa, la de Llevant és la més extensa del municipi, amb 1.200 metres de longitud, estenent-se al llarg del passeigJaume I. Amb una superfície de 84.729metresquadrats, destaca com a principal front litoralurbà.

Les aigües cristal·lines i tranquil·les de la platja estan complementades amb una àmplia gamma de serveis, incloent-hi accés per a persones amb discapacitat, cadiresamfíbies, àrea de jocsinfantils, zona esportiva i esports aquàtics, àrea de cal·listènia, dutxes i lavabos públics, així com aparcament per a vehicles. A més, la platja ofereix serveis de salvament i socorrisme, policia de proximitat i informació sobre les condicionsmarítimes.

La qualitat de la platja de Llevant és avalada per la BanderaBlava, la certificació ISO 14.001:2015 i la 'Q de Qualitat Turística', que reconeixen el compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel mediambient.

Segons l'estudi publicat per Hosteltur, cinc de les deuplatges més concorregudes del món es troben a Espanya, amb Cala Agulla (Mallorca) liderant la llista, seguida per la platja de Llevant de Salou com a segona, i La Granadella de Xàbia (Alacant) com a tercera.