El Pessebre dels Estels rep més de 3.000 visites els dos primers dies de representació

Les pròximes representacions tindran lloc aquest pròxim cap de setmana: dissabte 16 i diumenge 17 de desembre

El Pessebre dels Estels de Masia Castelló ofereix 53 escenes bíbliques i d'oficis antics.
El Pessebre dels Estels de Masia Castelló ofereix 53 escenes bíbliques i d'oficis antics. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
11 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:47h
Més de 3.000 persones han gaudit del XXVI Pessebre dels Estels a la Masia de Castelló durant els dos primers dies de representació, 8 i 9 de de desembre. L'Associació Masia de Castelló, que és l'entitat que l'organitza amb el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha valorat la bona acollida que ha tingut el Pessebre, entre la gent de la comarca i de la demarcació de Tarragona.

La inauguració d'aquesta 26a edició, el divendres 8 de desembre desembre, va anar a càrrec de l'alcaldessa de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Assumpció Castellví, i del president de l'Associació Masia de Castelló, Santi Nomen. Les pròximes representacions del Pessebre tindran lloc aquest cap de setmana: dissabte 16 i diumenge 17 de desembre.
 

"Hem aconseguit que aquest pessebre sigui de la província"

El president de l'Associació, Santi Nomen, ha assenyalat que "hem aconseguit que aquest pessebre sigui de la província, que la població de la nostra zona se l'estigui fent seu, i això, per nosaltres, és molt important; i hem atret molta gent nova, que estava de vacances pel nostre territori i l'ha descobert per primera vegada".

Nomen ha destacat també el paper "clau" de les 250 persones que col·laboren en el Pessebre, especialment de les dones, que "són el motor de les escenes i del voluntariat", segons ha afirmat.

Totes aquestes persones han fet possible que enguany es puguin veure un total de 53 escenes bíbliques i d'oficis antics amb figurants, decoració i animals; i que el públic hi pugui participar i interactuar amb els actors i actrius.
 

Venda d'entrades

Les entrades per visitar el Pessebre dels Estels es poden comprar a través de la pàgina web www.masiacastello.cat, amb uns preus que van dels 7 euros —nens i nens de 4 a 9 anys— als 12 euros —majors de 10 anys—. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta. Es fan sis passis cada jornada, entre les 17 i les 19.30 hores.

Per comprar les entrades cal triar el dia i la franja horària en la qual es vol assistir i seguidament es pot triar la tipologia d'entrada (adult, infant o bé gratuïta). Totes les persones que visitin el pessebre han de tenir entrada, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen.