Surten a la venda les degustacions de la Gran Festa de la Calçotada

Per evitar la menja de calçots a la via pública, totes les degustacions es faran a l’espai de degustació, situat davant el celler de la Cooperativa Agrícola

Imatge de la Gran Festa de la Calçotada de Valls
Imatge de la Gran Festa de la Calçotada de Valls | ACN
16 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de març a les 10:41h

Ja es poden comprar els tiquets del lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada de Valls que se celebrarà diumenge 28 de gener del 2024. Es poden adquirir de manera anticipada al preu especial de 12 euros a la web de la Festa de la Calçotada o a través de la plataforma Entradium.

El mateix diumenge de la festa, 28 de gener,  podran adquirir-se a partir de les 10 del matí als punts de venda habituals, que són: Ajuntament de Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Plaça del Pati i Cooperativa Agrícola de Valls. El preu del lot degustació el dia de la Festa serà de 14 euros.

El lot degustació inclou 12 calçots cuits, terrina de salsa de Salses Fruits, ampolla de cava de 375cc. de Castell d’Or, ració de pa Cristallino d’Europastry, pitet de roba, taronja, ampolla d’aigua, postres gentilesa de Cal Cesc, i una entrada 2x1 pel Museu Casteller de Catalunya.

Les degustacions s’hauran de recollir el dia de la Festa a l’espai de degustació situat davant el celler de la Cooperativa Agrícola de Valls on hi haurà servei de bar, música, actuacions musicals, i taules i graelles preparades per a les persones que vulguin coure xai, llonganissa o botifarra.

Arxivat a