Montblanc presenta el cartell de Carnaval 2024

Els protagonistes son l’alcalde, Oriol Pallissó, el vicealcalde, Marc Vinya, i el regidor Ramon de Domingo, presentats com els tres tenors

Imatge del cartell de Carnaval de Montblanc
Imatge del cartell de Carnaval de Montblanc | Cedida
30 de gener del 2024
Actualitzat a les 14:53h
Montblanc ha presentat avui dimarts dia 30 de gener el cartell de les festes de Carnaval 2024. En aquesta ocasió, els protagonistes de la imatge gràfica son l’alcalde, Oriol Pallissó, el vicealcalde, Marc Vinya, i el regidor Ramon de Domingo, com a caps visibles del tripartit que governa la vila ducal des de les passades eleccions municipals.

En aquest sentit, els polítics s'han convertit en els tres tenors que estrenen la seva òpera prima. Els actes de Carnaval es duran a terme del 8 al 13 de febrer.

El cartell del Carnaval d’aquest 2024 ha estat creat per Xavier Iborra. Precisament, enguany fa 25 anys que l'il·lustrador montblanquí és l'encarregat de concebre el cartell carnavalesc i, per aquest motiu, el dia 8 de febrer s'inaugurarà una exposició dels 25 anys de cartells satírics.

Els actes de les festes de Carnaval a Montblanc seran ben diversos. El dia 9 de febrer tindrà lloc el Carnaval a les escoles. El carnaval infantil i la rua infantil es faran el dissabte 10 de febrer al matí, i la gran rua el mateix dia 10 de febrer a la tarda. Seguidament hi haurà el sopar popular i el ball.

Finalment, el dia 13 de febrer que es posarà punt final al Carnaval amb la vetlla i l’enterrament del rei Carnestoltes.