Salou incorpora un servei de bus gratuït per anar al Cós Blanc

Està dirigit als veïns del municipi que viuen en nuclis més allunyats

31 de gener del 2024
Actualitzat a les 16:31h
El CósBlanc2024 a Salou arriba amb un canvid'ubicació inclòs. En aquest sentit, l'Ajuntament de Salou ha implementat una iniciativa per assegurar que tots els residents, independentment del seu barri, puguin participar en el CósBlanc, un dels moments destacats de la FestaMajor d'Hivern.

El consistori ha tingut en compte que es tracta d'unes jornades on la mobilitat és molt complicada, especialment per als residents en zones més allunyades, i és per això que s'oferirà un serveid'autobúsgratuït per facilitar l'accés a aquest esdeveniment.

El dissabte, 3 de febrer, dosautobusosespecials estaran disponibles des dels barris perifèrics fins a la plaçaEuropa, prop del nucli de la celebració. Els serveis d'autobús, programats per les 16.30 hores i les 17.30 hores, cobriran àmplies àreesresidencials, incloent-hi la carretera de la Costa, el carrer Replanells, la carretera del Far, la Urbanització Mirador i el Camí del Racó, passant pels Xalets de Salou. Els serveis de retorn des de la plaça d'Europa estan planificats per les 22.00 i les 23.00hores, garantint un retorn segur.