1 de 10
SUCCESSOS

Trenquen diversos parquímetres de la nova zona verda de Tarragona

Aquest acte vandàlic s'ha produït el primer dia que es posava en marxa la nova zona regulada d'aparcament de pagament als voltants de l'Hospital Joan XXIII

Un dels parquímetres que ha aparegut danyat a Tarragona aquest dijous al matí. | Facebook / La Provincia de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 1 de febrer de 2024 a les 16:35 |
Aquest dijous 1 de febrer s'ha posat en servei la nova zona verda d'aparcament de pagament a la zona de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. I ho ha fet amb una desagradable sorpresa, ja que quatre dels parquímetres han aparegut amb danys, motiu pel qual no han pogut estar operatius.En aquest sentit, algú ha trencat la placa solar que està situada a la part superior dels parquímetres situats als voltants del Sociosanitari Francolí. L'Empresa Municipal de Transports (EMT), encarregada de la gestió d'Aparcaments Municipals de Tarragona, espera reparar-los durant aquest mateix dijous.

Cal recordar que l'Ajuntament de Tarragona, governat en solitari pel PSC, va decidir pintar de verd la zona de l'Hospital Joan XXIII, que fins ara era zona blanca en què no s'havia de pagar per aparcar. En total, en la zona del Francolí hi ha més d'un milers de zones d'aparcament regular de pagament.

 

Més zones verdes a partir del mes de març

Aquestes de al zona de Joan XXIII no seran les darreres zones verdes que es posaran en marxa a la ciutat de Tarragona. Aquesta setmana s'han iniciat les actuacions per convertir en zona verda diversos carrers del sector Nord, travessant l'A-7. Seran unes 350 places que es posaran en servei a partir del mes de març, segons va anunciar l'EMT.

Així mateix, a tocar de l'avinguda Catalunya, al carrer Castellers de Tarragona, es treballa pintant de blau la fins ara zona verda.
Participació