1 de 10
Carnaval 2024

El Morell es prepara per un Carnaval ple d'activitats per a totes les edats

Del 9 a l'11 de febrer el municipi del Tarragonès celebrarà la festa de Carnaval amb diverses rues i festa

El Morell celebra Carnaval amb un programa ple d'activitats. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, El Morell | 2 de febrer de 2024 a les 09:44 |
Del 9 a l'11 de febrer, el Morell es vestirà de festa per celebrar el seu Carnaval amb un programa carregat de música, rues i confeti. La regidoria de Cultura i Festes proposa un seguit d'activitats per a totes les edats que començaran divendres 9 de febrer i es prolongaran fins al diumenge, amb la tradicional crema del Rei Carnestoltes. "Volem que sigui un cap de setmana festiu on petits i grans puguin gaudir de totes i cadascuna de les activitats", assegura el regidor de Cultura i Festes, Miquel Roig.

La Rua de la Canalla, amb la participació dels alumnes de la Llar d'Infants Dolça del Morell i de l'Escola Ventura Gassol, donarà el tret de sortida al programa d'aquest Carnaval 2024 el divendres a les 15.15 hores, des del carrer Barranc de les Bruixes. Seguidament, a les 16.45 hores, se celebrarà un berenar amb coca, xocolata i animació infantil al Pavelló Municipal, amb l'espectacle "Salta, Canta i Balla!".


El dissabte, serà el torn de la Rua de Carnaval, que començarà a les 18.30 hores des de la Rambla Joan Maragall, passant per l'avinguda Catalunya, la plaça de l'Estatut i l'avinguda dels Països Catalans. El Rei Carnestoltes lliurarà el premi a la millor carrossa a les 20 hores al Pavelló Municipal del Morell. Just després, tindrà lloc l'esperada entrega dels premis Escombres de Carnaval, que serà el preludi de l'inici de la revetlla amb la disco "Top Festa".

Per a tancar el cap de setmana, diumenge 11 de febrer, la plaça de la Font acollirà la Festa del Confeti i la tradicional i esperada crema del Rei Carnestoltes, a les 17 hores, amb l'animació de "Xari, Xarinola". Cal destacar que el cartell d'aquest any ha estat dissenyat per Àlex Eslava, alumne de 4t d'ESO d'Educació Visual i Plàstica de l'INS El Morell.
Participació