El Morell es prepara per un Carnaval ple d'activitats per a totes les edats

Del 9 a l'11 de febrer el municipi del Tarragonès celebrarà la festa de Carnaval amb diverses rues i festa

El Morell celebra Carnaval amb un programa ple d'activitats.
El Morell celebra Carnaval amb un programa ple d'activitats. | TarragonaDigital
02 de febrer del 2024
Actualitzat a les 9:49h
Del 9 a l'11 de febrer, el Morell es vestirà de festa per celebrar el seu Carnaval amb un programa carregat de música, rues i confeti. La regidoria de Cultura i Festes proposa un seguit d'activitats per a totes les edats que començaran divendres 9 de febrer i es prolongaran fins al diumenge, amb la tradicionalcrema del Rei Carnestoltes. "Volem que sigui un cap de setmana festiu on petits i grans puguin gaudir de totes i cadascuna de les activitats", assegura el regidor de Cultura i Festes, Miquel Roig.

La Rua de la Canalla, amb la participació dels alumnes de la Llard'Infants Dolça del Morell i de l'Escola Ventura Gassol, donarà el tret de sortida al programa d'aquest Carnaval2024 el divendres a les 15.15 hores, des del carrerBarranc de les Bruixes. Seguidament, a les 16.45 hores, se celebrarà un berenar amb coca, xocolata i animacióinfantil al Pavelló Municipal, amb l'espectacle "Salta, Canta i Balla!".

El dissabte, serà el torn de la Rua de Carnaval, que començarà a les 18.30 hores des de la Rambla Joan Maragall, passant per l'avinguda Catalunya, la plaça de l'Estatut i l'avinguda dels Països Catalans. El ReiCarnestoltes lliurarà el premi a la millorcarrossa a les 20 hores al Pavelló Municipal del Morell. Just després, tindrà lloc l'esperadaentrega dels premis Escombres de Carnaval, que serà el preludi de l'inici de la revetlla amb la disco "Top Festa".

Per a tancar el cap de setmana, diumenge 11 de febrer, la plaça de la Font acollirà la Festa del Confeti i la tradicional i esperada crema del Rei Carnestoltes, a les 17 hores, amb l'animació de "Xari, Xarinola". Cal destacar que el cartell d'aquest any ha estat dissenyat per Àlex Eslava, alumne de 4t d'ESO d'Educació Visual i Plàstica de l'INS El Morell.