1 de 10
Carnaval 2024

El Carnaval de Tarragona 2024 ja té guanyadors de la Disfressa d'Or

Un dels esdeveniments centrals del carnaval tarragoní, la Disfressa d'Or, ja ha deixat els seus guanyadors

El concurs de la Disfressa d'Or celebra enguany la seva 25a edició a Tarragona | Laia Solanellas
per TarragonaDigital, Tarragona | 4 de febrer de 2024 a les 22:03 |
Des d'aquest divendres la ciutat de Tarragona està immersa en la celebració de Carnaval amb un programa d'activitats que s'allargarà durant 12 dies. Un dels actes més destacats del Carnaval tarragoní és sens dubte la Disfressa d'Or, un concurs que enguany ha celebrat el seu 25è aniversari, consolidant-se any rere any amb una qualitat excepcional, èxit de públic i una participació creixent.Enguany, 13 comparses han estat les protagonistes de l'escenari, amb Patricia Fernández, cantant i actriu, com a presentadora de luxe. La gala realitzada aquest diumenge, 4 de febrer, ja ha deixat els guanyadors d'aquest 2024.

Les comparses han competit pel primer premi, Premi Parc Central, que ofereix 800 euros al guanyador, gràcies a la col·laboració amb el centre comercial, i 500 euros al segon classificat. Les 13 comparses participants han inclòs l'Albada, Amics de la Part Alta, Colours Fantasy, Comparsa Carmelites, Disc 45, Fotem-li Canya, La Ballaruga, la Unió d'ACUAE, Magic Dansa, Nou Ritme, Sinhus Sport, Som i Serem Urban Style i Spectrum Comparsa.
La gala, que s'ha celebrat a la Tarraco Arena Plaça, ha comptat amb la participació especial d'Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance i Cromatic Fusion, Rei i Concubina d'enguany.

Els guanyadors de la Disfressa d'Or 2024

Així doncs, després de més de dues hores d'espectacle a la Tarraco Arena Plaça, el jurat ha dictaminat el repartiment dels esperats premis. La comparsa guanyadora de la nit ha estat Disc 45, mentre que el segon premi se l'ha endut Som Urban.
Participació