Victòries per la mínima del Reus Deportiu i Calafell a l'OK Lliga

Els ganxets s'imposen a l'Alcoi i pugen a la sisena posició mentre que els calafellencs s'enduen els tres punts de Lleida i segueixen tercers

Doble victòria per la mínima dels equips del Camp de Tarragona
Doble victòria per la mínima dels equips del Camp de Tarragona | @ReusDeportiu
04 de febrer del 2024
Actualitzat a les 17:58h
Jornada més que positiva per a l'hoquei del Camp de Tarragona a l'OK Lliga després de la doble victòria del Reus Deportiu Virginias i del Parlem Calafell. Els del Baix Camp s'han imposat per 6-5 a l'Alcoi amb una diana de Maxi Oruste de penal en el penúltim minut mentre que els del Baix Penedès han tingut un triomf més còmode però igual d'ajustat (3-4) a la pista del Lleida.


 

Remuntades al Palau d'Esports

El Reus Deportiu Virginias ha consumat la setena victòria a la lliga després d'un duel marcat per les remuntades que han viscut ambdós conjunts. Els homes dirigits per Jordi Garcia es presentaven al minut 16 de partit guanyant per 3 a 0 amb gols de Gelmà (6' i 9') i el jove Guillem Jansà (16'). Tot semblava indicar que la victòria local seria còmode, però l'Alcoi ha deixat clar tot el contrari. La remuntada visitant començava en el minut 21 amb el 3-1 de Gonzalo Pérez.

Kyllian Gil feia dos gols en un minut i posava l'empat (3-3) en el minut 29. Sergi Canet, per acabar d'arrodonir la remuntada local, situava el 3-4 quan només faltaven 10 minuts per al xiulet final. Ha estat aleshores quan el matx ha viscut els moments més bojos: Oruste empatava de penal en el minut 42 i ràpidament anotava Formatjé el 4-5 per tornar a refredar els ànims locals.

Quan semblava que l'encontre acabaria en triomf visitant, s'ha desfermat l'eufòria. Martí Casas empatava en el minut 48 i Oruste, de penal, feia el 6-5 definitiu mig minut després. Aquest triomf deixa el Reus a la sisena plaça amb 25 punts, a tres de la tercera plaça que ocupa el Calafell.
 

Menys patiment per al Parlem Calafell

Pel que fa al Parlem Calafell, l'equip dirigit per Ferran López ha guanyat per 3-4 a la pista del Lleida i continuarà una setmana més a la tercera plaça de la lliga. Els verds s'han imposat amb relativa comoditat després d'avançar-se en el marcador a la primera part amb un gol d'Arnau Xaus (7') i el 0-2 de Carles Domenech (12'). El Lleida no s'ha rendit i ha aconseguit empatar just abans del descans gràcies a Ojeda (18') i Soares (23').

S'ha hagut d'esperar al segon temps per definir l'encontre a favor del Calafell. Arnau Xaus veia novament porteria per fer el tercer en el minut 31 i ell mateix aprofitava una falta directa per blava a Xavi Aragonès per anotar un 2-4 que donava certa tranquil·litat. Una calma que ha desaparegut en el minut 46 quan Ojeda feia el definitiu 3-4 que obligaria el Calafell a suar en els darrers instants per conservar els tres punts. Aquesta victòria deixa el Calafell a la tercera posició amb 28 punts.

La pròxima cita dels dos equips serà a la WSE Champions League i amb un derbi entre ells el dijous a les 21.00 hores al Palau d'Esports amb un Calafell que es juga la supervivència i un Reus que ja està eliminat.