El Nàstic guanya la Real B però seguirà segon una setmana més

Els grana sumen els tres punts al camp de la Real Sociedad B en un duel que sentencia amb dos gols en tres minuts de diferència

Els grana segueixen lluitant per la primera posició de la lliga
Els grana segueixen lluitant per la primera posició de la lliga | @NasticTarragona
04 de febrer del 2024
Actualitzat a les 22:47h
El Nàstic de Tarragona continua tocat per una bareta aquest 2024 després de guanyar per 0 a 2 al camp de la Real Sociedad B amb gols de Pablo Fernández i Jaume Jardí. Els tarragonins, que se situen segons a la taula a només un punt de la Ponferradina (líder), acumulen set jornades sense perdre i han sumat 19 dels darrers 21 punts en joc. L'equip de Dani Vidal surt victoriós d'un duel on els locals han actuat amb duresa, provocant la substitució del porter Alberto Varo en el primer temps.

Una Real bastant dura

Només dient que el primer temps ha durat 53 minuts ja pot ser un indicatiu del peculiar primer temps que s'ha viscut al País Basc. Els grana s'han trobat amb un rival que ja acumula vuit jornades sense guanyar i que avui s'ha mostrat molt contundent en certes accions del matx. Fins i tot ha vist com li perdonaven l'expulsió a Fiabema després de colpejar amb els tacs la cara d'un Varo que no ha pogut continuar sobre la gespa i ha hagut de ser substituït per Parra.

No ha estat fins al segon temps quan el Nàstic ha estat més contundent que la Real B sense necessitat de deixar anar el braç en un salt o trepitjant el porter en un salt. Pablo Fernández culminava una excel·lent jugada col·lectiva en el minut 54 per enviar l'esfèric a prop del travesser i marcar el 0 a 1 gràcies a una magnífica assistència de Joan Oriol. Els grana colpejaven primer i repetirien quan la Real B encara es recuperava de la diana encaixada.

Jardí rebia una assistència en profunditat de Pablo Fernández i el reusenc perforava de nou la porteria de Fraga. Era el 0 a 2 en el minut 56, marcador que deixava prou coll avall els tres punts. L'equip dirigit per Dani Vidal no ha afluixat en cap de les seves línies. Fins i tot ha debutat Mula, el darrer fitxatge, i Godoy ha gaudit de mig encontre per entrar en dinàmica competitiva.

Els locals han buscat la reacció, però s'han estavellat contra una defensa que, per cinquè encontre dels darrers sis, ha deixat la porteria a zero. Els grana segueixen segons, ara amb 42 punts. La pròxima cita serà dissabte vinent a les 16.00 hores amb la visita del Real Unión al Nou Estadi Costa Daurada.

FITXA TÈCNICA
Real Sociedad B

Fraga, Zoilo, Cantero, Gorrotxategi, Dadie (Rodríguez 61'), Fiabema (Arkaitz 69'), Goti, Camara, Lebarbier (Azkune 61'), García (Arzak 76') i Beitia (Merino 61')
Gimnàstic
Varo (Parra 28'), Pol, Nacho, Trigueros, Oriol, Montalvo, Borja, Jardí (Tirlea 80'), Andy (Gorostidi 64'), M. Fernández (Godoy 46') i P. Fernández (Mula 80')
Gols
0-1 / P. Fernández (54')
0-2 / Jardí (56')
Targetes grogues
Per als locals Goti (17'), Fiabema (21') i Lebarbier (61') i per als visitants Gorostidi (66') i Parra (79')