Novetats en l'apunyalament del Portal Nou de Valls: detenen una altra persona

Als dos detinguts se'ls acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi i encobriment.

La segona detinguda és l'exparella de l'agressor
La segona detinguda és l'exparella de l'agressor | Mossos d'Esquadra
05 de febrer del 2024
Actualitzat a les 9:13h
L'apunyalament a la plaça del Portal Nou de Valls del passat dimecres 31 de gener al vespre té una nova persona detinguda. La mateixa tarda dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir un home, de 36 anys, com a presumpte autor d'una ganivetada a un altre home, conegut seu. Es tracta d'un conegut delinqüent de la capital de l'Alt Camp amb nombrosos antecedents penals.

En aquest sentit, el motiu de l'agressió hauria estat que la víctima havia començat una relació amb l'exparella de l'agressor.

L'endemà dijous dia 1 de febrer a la tarda, el cos policial va detenir una segona persona. En aquest cas es tractaria d'una dona, de 32 anys d'edat, i exparella de l'agressor. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la dona hauria intentat amagar l'arma de l'agressió i, per aquest motiu, els Mossos la van detenir per un delicte d'ecobriment.

A presó l'autor dels fets

El divendres dia 2 de febrer, ambdós detinguts van passar a disposició judicial al Jutjat de Valls per un delicte de temptativa d'homicidi i encobriment. El jutge ha decretat presó provisional per l'autor dels fets.

Pel que fa a la segona detinguda, la seva exparella, ha quedat en llibertat provisional per un delicte d'encobriment, ja que va fer desaparèixer l'arma del delicte.