El Carnaval de Vila-seca comptarà amb la participació de més de 2.000 persones

Fins a 18 colles formaran part de la Rua de Carnaval vila-secana

Vila-seca celebra un any més Carnaval.
Vila-seca celebra un any més Carnaval. | Laia Solanellas
05 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:23h
Vila-seca ja té a punt la programació d'activitats per celebrar Carnaval, que es duran a terme al llarg de quatre dies. El ReiCarnestoltes arribarà el divendres 9 de febrer al Jardí del Castell a les 19.25 hores. Acompanyat per la música de la Txaranga Band Tocats, recorrerà els carrers del centre històric fins a arribar a la plaçad'Estudi, on es realitzarà la cerimònia de lliurament de premis als guanyadors del 10è Concurs de Cartells de Carnaval. A més, durant aquest esdeveniment, es pronunciarà el discurs i es lliuraran les claus a SM el ReiCarnestoltes.

L'esperada Rua de Carnaval tindrà lloc el 10 de febrer a partir de les 18.25 hores, amb la participació de més de 2.100persones i 18colles. Les carrosses es concentraran al carrer de Sir Esteve Morell Scott per iniciar el recorregut pel carrer de Tarragona, del Tenor Josep Forasté, de Josep Anselm Clavé, del Requet de Fèlix, de Tarragona, rambla de Catalunya, carrer de Vic, plaça dels Països Catalans, avingudes de Ramon d'Olzina, de Francesc Macià, carrers de Jaume Balmes, de Joan Maragall i de la Riera.

La nit acabarà amb el GranBall de Carnaval al Pavelló Municipal d'Esports a les 23.00 hores. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web, amb un cost de 5euros per a l'entrada general i 3euros per als titulars de la VilaCard.

Vermut carnavalero i traca final

El 13 de febrer a les 19.20 hores, la celebració del Carnaval a Vila-seca arribarà al seu final amb la sortida del seguicimortuori des del Jardí del Castell, acompanyat de la Txaranga Band Tocats. El recorregut passarà pels carrers del centre històric fins a la plaça d'Estudi, on es lliuraran els premis de la Rua de Carnaval 2023.

La Comissió de Carnaval també fa una crida als assistents a participar en la sardinada popular i a la xocolatada. La festa de Carnaval a Vila-seca posarà el punt final amb el quart Vermut Carnavalero el diumenge 18 de febrer a les 12.00 hores al Jardí del Castell.