Endesa oferirà descomptes exclusius a les factures de llum i gas als socis de la Cambra de Comerç de Valls

L'empresa i l'entitat han signat un conveni de col·laboració

Imatge del polígon industrial de Valls
Imatge del polígon industrial de Valls | Cedida
08 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:55h
Endesa i Cambra de Comerç de Valls han anunciat un conveni de col·laboració mitjançant el qual la companyia ofereix un servei d'assessorament personalitzat als seus socis centrat sobretot en els petits negocis i persones autònomes amb l'objectiu de reduir al màxim la seva despesa energètica, tant dels seus negocis com de les seves llars. A més, no només se'n podran beneficiar les empreses associades, sinó que totes les persones de les empreses també tinguin disponible el servei.

Com a novetat, la companyia oferirà descomptes exclusius a les factures de llum i gas, així com serveis de reparació i manteniment. D'una banda, els socis de la Cambra de Comerç de Valls, i els seus treballadors, podran gaudir de rebaixes del 2% a la Tarifa Happy d'electricitat i de gas durant el primer any, així com d'un 2% adicional en el cas d'activar la factura electrónica.

D'altra banda, hi ha la possibilitat de beneficiar-se d'una reducció del 20% en els serveis tècnics presencials tant de llum com de gas. A més, a través del Servei d'Assessoria Energètica d'Endesa els potencials usuaris podran aconseguir estalvis importants i evitar avaries, interrupcions i incidències a les seves instal·lacions gràcies a l'elaboració d'un estudi personalitzat del rendiment dels equipaments de les empreses, així com la d'un pla de millores per maximitzar el rendiment energètic dels negocis.

La voluntat no és altra que la de seguir millorant la qualitat de l'atenció als clients, així com proporcionar-los una sèrie de serveis de valor afegit i compromisos entre els quals destaquen l'assessorament gratuït, afavorir l'estalvi econòmic, establiment de diferents vies d'interlocució directa tant presencial com digital (videoatenció) i el suport de l'equip d'experts d'Endesa amb un compromís d'atenció en menys de 24 hores sempre garantint una interlocució directa i eficaç amb els associats per qualsevol qüestió que puguin tenir.

Concretament, els assessors d'Endesa oferiran consells personalitzats per adaptar el consum a les franges horàries i ajuda a optimitzar les potències als 225 socis de la Cambra de Comerç de Valls, a més a més d'oferir recomanacions de les tarifes més beneficioses depenent de les necessitats de cada soci/a, de forma que assoleixin una eficiència energètica òptima i sostenible.