1 de 10
ESPORTS

Jordi Wild porta el seu torneig d'arts marcials mixtes a la Tarraco Arena

L'esdeveniment se celebra aquest divendres 9 de febrer, a partir de les 19 hores

Jordi Wild és l'organitzador de Dogfight Wild Tournament que se celebra aquest divendres a la Tarraco Arena. | Tarraco Arena
per TarragonaDigital, Tarragona | 8 de febrer de 2024 a les 17:44 |
El youtuber i influencer Jordi Wild organitza aquest divendres 9 de febrer a la Tarraco Arena la segona edició de Dogfight Wild Tournament, un torneig d'arts marcials mixtes que es presenta com "l'esdeveniment més violent i emocionant d'Internet". Tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 19 hores, amb les entrades que es van posar a la venda ja exhaurides.
 

La vetllada es podrà seguir en directe a través del canal 'El Rincón de Giorgio' i comptarà com a conductors amb el mateix Jordi Wild, l'streamer 'El Xokas' i el narrador d'MMA, Gonzalo Campos. L'obertura de portes serà a les 17 hores i només podran accedir al recinte les persones majors de 18 anys.

La cita tindrà una prèvia aquest dijous, a partir de les 20 hores, amb el pesatge dels participants i petites rodes de premsa de presentació. En aquest sentit, l'acte també es podrà seguir a través del canal de YouTube 'El Rincón de Giorgio'.
Participació