1 de 10
Successos

Els enxampen vestits com autèntics lladres intentant assaltar un bar a Reus

Els joves, ja amb antecedents, van intentar fugir quan van veure la policia

Els mossos els van detectar mentre feien tasques de prevenció a la zona. | Josep M Montaner
per Nació, 9 de febrer de 2024 a les 10:01 |
Tres joves, d'entre 18 i 20 anys, han estat detinguts per agents de les unitats d'investigació i seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Reus, el passat 8 de febrer, per un presumpte robatori amb força en un bar de la ciutat.

Els agents estaven realitzant tasques de prevenció i investigació a Reus quan van observar tres individus vestits de fosc, amb tapaboques, caputxes i gorres de beisbol, mirant cap a l'interior d'un bar per una finestra que semblava oberta, a l'avinguda Sant Bernat Calvó.


En veure la presència del vehicle policial, els sospitosos van llençar una eina a terra i van fugir precipitadament. Els agents van transmetre la descripció dels tres individus a través de la Sala de Comandament i, en pocs minuts, les patrulles de seguretat ciutadana van localitzar-ne dos.

Resulta que la descripció facilitada per agents d'investigació coincidia amb una identificació prèvia feta per una dotació de seguretat ciutadana, els quals van detectar tres persones amb comportament sospitós en veure el vehicle policial.


Els tres individus identificats ja tenien antecedents policials per delictes de robatori. En inspeccionar el bar, es van trobar signes que s'havien forçat dues persianes i l'establiment estava obert. A més, es va descobrir una eina que, probablement, havia estat utilitzada per forçar les persianes: una paleta metàl·lica amb mànec de fusta.

Els agents van detenir dos dels homes per un presumpte robatori amb força a establiment, mentre que el tercer va ser arrestat minuts més tard, quan arribava a casa seva.


Els detinguts compareixeran davant del jutjat d'instrucció de guàrdia de Reus per respondre pels seus actes.
Participació