Accident en una atracció de PortAventura: 14 persones ateses, dues en estat crític

Una branca hauria caigut al recorregut de la muntanya russa i hauria provocat el descarrilament dels vagons

Imatge de l'accident a PortAventura.
Imatge de l'accident a PortAventura. | TikTok
11 de febrer del 2024
Actualitzat a les 22:00h

Greu incident a les instal·lacions del parcd'atraccions de la Costa Daurada, PortAventura. Els fets han tingut lloc a primera hora del migdia d'aquest diumenge, 11 de febrer, el tercer dia d'obertura de portes del parc en aquesta nova temporada.

L'accident ha tingut lloc a l'atracció Tomahawk, a l'àrea del Far West de PortAventura. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat diverses 8 dotacions i un helicòpter medicalitzat. En total s’han atès 14 persones, dues persones han estat evacuades en helicòpter en estat crític a l’hospital de Bellvitge, tres més en estat greu a Santa Tecla a Tarragona i dues a l’hospital de Reus

 


Les primeres informacions aputen que el vent hauria fet caure una branca d'un arbre al mig del recorregut de la muntanya russa i un els vagons haurien descarrilat. En aquests moments encara hi ha el SEM atenent les persones implicades en l'accident a PortAventura.

No és la primera vegada que aquesta atracció protagonitza un greu accident, ja que al 2009 un treballador va morir després que per error s'activés la muntanya russa mentre l'operari era a les vies treballant.