1 de 10
SUCCESSOS

Les lletres «TGN» de l'estació de busos de Tarragona pateixen diversos actes vandàlics

Operaris de l'EMT van retirar la passada setmana la lletra G, mentre que aquest matí retiraven les lletres petites d'una de les entrades laterals

Imatge de les lletres TGN, sense la lletra G, a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona. | Antonio Ramos
per Antonio Ramos Llauradó, Tarragona | 12 de febrer de 2024 a les 11:45 |
Les lletres TGN de l'estació d'autobusos de Tarragona, a la plaça Imperial Tarraco de la capital tarragonina, van patir una bretolada la passada setmana, obligant operaris de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) a retirar la lletra G. Segons fonts consultades, alguna persona o persones van considerar que aquest element molestava a la via pública i van colpejar la lletra fins trencar-la i fer-la caure a terra.

Operaris de la l'EMT van retirar la lletra caiguda la passada setmana i es preveu que pròximament es torni a col·locar. Aquest però, no ha estat l'únic incident, ja que també s'han malmès les lletres TGN de l'entrada lateral a l'estació d'autobusos, concretament la de l'avinguda Roma.


Aquest dilluns 12 de febrer, dos operaris de l'EMT treballaven per retirar les lletres malmeses. En aquest sentit, només ha quedat sense danyar la lletra T. La G i la N, així com el símbol de l'autobús, han acabat trencades.
Participació