1 de 10
SUCCESSOS

Condemnat per agredir i proferir insults homòfobs a dos homes a Tarragona

L'acusat ha reconegut els fets i les parts han arribat a un acord de conformitat amb una pena de dos anys i un mes de presó i 8.555 euros de responsabilitat civil

Imatge de l'acusat i el seu advocat durant la vista celebrada a l'Audiència de Tarragona. | Mar Rovira/ACN
per TarragonaDigital, Tarragona | 12 de febrer de 2024 a les 16:09 |
L'Audiència de Tarragona ha condemnat un home per agredir-ne altres dos l'any 2019 a Tarragona. L'acusat ha reconegut que va insultar diverses vegades a una de les víctimes a qui li va dir "marieta" i li va propinar un cop de puny. També ha admès que va agredir a l'altre home que va auxiliar el primer.

El ministeri públic demanava inicialment cinc anys de presó pels delictes contra els drets fonamentals, dos delictes lleu de lesions i un altre de lesions de deformitat. En la vista celebrada aquest dilluns 12 de febrer, el condemnat ha reconegut els fets i les parts han arribat a un acord de conformitat.


En aquest sentit, han acordat la pena de dos anys i un mes de presó i 8.555 euros de responsabilitat civil, quantitat que el condemnat ja ha consignat. Així mateix, s'ha acordat una multa de 500 euros pels danys morals causats a l'altra víctima.
 

Els fets van tenir lloc el 29 de novembre de 2019

L'agressió homòfoba es va produir la matinada del 29 de novembre de 2019 a la sortida d'una discoteca, situada a la Rambla Vella de Tarragona. Segons el ministeri fiscal, l'acusat mogut pel "menyspreu que sentia cap a persones de diferent orientació sexual", va repetir diverses vegades l'insult de "marieta" a la primera víctima, a qui també li va donar un cop de puny a la cara, a l'altura de l'ull, fet que li va provocar una ferida.


A conseqüència d'aquesta agressió, un altre home va auxiliar a l'agredit i, llavors, el condemnat va propinar-li un cop de puny que el va fer caure a terra, on li va donar diverses puntades de peu.
Participació