1 de 10
CULTURA

L'espectacle familiar de la Vella Quaresma comença aquest dimecres al Mercat Central de Tarragona

Cada dimecres a les 18 hores, i fins el 27 de març, el personatge de la inspectora Lola tallarà una de les set cames de la Vella Quaresma amb l'ajuda dels més petits

L'espectacle de la Vella Quaresma arriba a partir d'aquest dimecres al Mercat Central de Tarragona. | David Oliete
per TarragonaDigital, Tarragona | 12 de febrer de 2024 a les 17:35 |
Aquest dimecres 14 de febrer es donarà el tret de sortida al tradicional espectacle de la Vella Quaresma al Mercat Central de Tarragona. Sota el títol 'La Vella Quaresma: el misteri de la serra', l'equipament comercial acollirà per sisè any aquesta iniciativa familiar itinerant que durant set setmanes tallarà les set cames del personatge.

Per aconseguir-ho, la intrèpida inspectora Lola comptarà amb l'ajuda dels més petits, que l'ajudaran a fer servir l'enginy per descobrir setmanalment quina parada del Mercat Central amaga la serra per tallar les cames de la Vella Quaresma.

 
L'espectacle es representarà cada dimecres fins el 27 de març, a partir de les 18 hores, un cop acabi de sonar la música del Carilló a la Plaça Corsini. La funció té una durada aproximada d'uns 25 minuts i va a càrrec de l'actriu tarragonina Kris Parera.

 

Últims dies per participar al Concurs de dibuix dels Mercats

D'altra banda, el tradicional concurs infantil de dibuix dels Mercats durant Carnaval enceta la seva darrera setmana de participació. Fins al pròxim 18 de febrer es poden recollir i entregar les làmines de dibuix a la consigna del Mercat Central o al Bar Marisol del Mercat de Torreforta. També es pot descarregar la làmina a través de les xarxes socials dels Mercats de Tarragona.

Cal recordar que enguany se celebra la seva cinquena edició. Des dels seus inicis, el concurs ha vist participar més de 270 nens i nenes de la ciutat.
Participació