Una rèplica de l'Aston Martin de Fernando Alonso triomfa al Carnaval d'Alcover

Un grup d'amics del municipi de l'Alt Camp van aconseguir la victòria amb aquesta treballada disfressa

Imatge de la rèplica de l'Aston Martin de Fernando Alonso que es va poder veure al Carnaval d'Alcover.
Imatge de la rèplica de l'Aston Martin de Fernando Alonso que es va poder veure al Carnaval d'Alcover. | Ajuntament d'Alcover
13 de febrer del 2024
Actualitzat a les 17:48h
La celebració del Carnaval es tanca aquesta setmana donant pas a la Quaresma, però les rues del cap de setmana als municipis de casa nostra continua deixant imatges curioses. És el cas del Carnaval d'Alcover, on va triomfar una rèplica de l'Aston Martin de Fernando Alonso, amb pilot i enginyers inclosos.
 
Un grup d'amics del municipi de l'Alt Camp, batejats com a Aston Magic, van decidir apostar per construir l'Aston Martin de Fernando Alonso, passejant-lo per la rua de dissabte. Fins i tot van simular una aturada a boxes per canviar rodes. Lamentablement, el cotxe va patir un petit accident i va trencar l'aleró davanter.

La nit va acabar amb el dolç regust de la victòria de la comparsa Aston Magic en el concurs de disfresses del municipi alcoverenc. L'equip Aston Martin va felicitar a través de les xarxes socials el grup d'amics per la disfressa tan aconseguida.

Els vídeos i les fotografies del cotxe i els enginyers de l'equip verd han omplert les xarxes socials, convertint-se en virals, ja que precisament aquest dilluns 12 de febrer, l'equip britànic va presentar el seu cotxe de cara a la temporada 2024.