La Firagost de Valls busca cartell promocional

El premi compta amb una dotació de 600 euros per al guanyador

El carrer de la Cort amb diversos productors del Camp de Tarragona que exposen els seus productes agroalimentaris.
El carrer de la Cort amb diversos productors del Camp de Tarragona que exposen els seus productes agroalimentaris. | Arnau Martínez/ACN
20 de febrer del 2024
Actualitzat a les 9:51h
Oberta la convocatòria per presentar propostes per al cartell promocional de la Firagost 2024. La Cambra de Comerç de Valls donat a conèixer les bases del concurs.

Es poden presentar totes les persones majors de 16 anys. Els treballs, que han de ser originals i inèdits, no s’han d’haver presentat a altres concursos, ni poden implicar plagi o còpia d’altres obres.

El format del cartell, que pot ser en color, ha de tenir unes mides de DIN A2 sobre un suport de cartó ploma. Hi haurà de figurar obligatòriament el nom de Firagost 2024 i 68a Fira-Exposició del Camp Català, amb les dates de celebració. En aquest sentit, les paraules Firagost i Valls hauran de destacar i ser de mida gran per poder llegir-les des de lluny.

El termini per presentar les propostes acaba el divendres dia 5 d’abril, a les 15 h. Els treballs s'han de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç, de 9 a 15 h, de dilluns a dijous).

El premi compta amb una dotació de 600 euros per al guanyador, que es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. El guardó s’entregarà en la 41a edició de la Nit de Premis de Valls, que se celebrarà el dissabte dia 1 de juny.